23.1 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔήμος Ρ-Π: Ουδείς έχει το δικαίωμα να ομιλεί πλην του τοπάρχη!

Δήμος Ρ-Π: Ουδείς έχει το δικαίωμα να ομιλεί πλην του τοπάρχη!

Εμείς καλά καθόμαστε, αλλά κάποιες ατάκες του τοπάρχη Ραφήνας-Πικερμίου μας ξεσηκώνουν. Πολύ δε περισσότερο όταν κεντρίζουν τη δημοκρατική μας ευαισθησία σχετικά τόσο με την ελεύθερη έκφραση όσο και την καταγγελία για πράξεις όσων μας διοικούν, όταν παραβαίνουν κανόνες δικαίου.

Ο λόγος για την τοποθέτηση του τοπάρχη Ρ-Π, ο οποίος απευθυνόμενος στην διαμαρτυρία του Συνδέσμου «Ωκεανίς» για τις επιχωματώσεις στη Διώνη, στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB γράφει:

O “σύνδεσμοςΩΚΕΑΝΙΣ δεν δικαιούται να ομιλεί.
Ας βρει πρώτα προεδρο και μέλη στο ΔΣ, ας κάνει εκλογές, ας θεωρήσει βιβλία, ας περάσει από την εκνομια, στη νομιμότητα και τα ξαναλέμε.

Μπα…τι μας λέτε αξιοσέβαστε τοπάρχη μας, δηλαδή δεν έχει κανείς πολίτης, δημοσιογράφος, εκπρόσωπος συλλογικοτήτων το δικαίωμα ν’ ασκεί κριτική στην εξουσία; Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα γίνονται αυτά, κάτι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι άπτεται δικών σας πεποιθήσεων.

Μήπως η πένα σας δεν βούτηξε στο μελανοδοχείο του εγκεφάλου σας, με αποτέλεσμα να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα;

Μήπως στόχος σας ήταν η αναφορά στις εκλογές του Συνδέσμου όπου με την απαράμιλλη ειδικότητά σας να χειραγωγείτε οποιαδήποτε εκλογή προωθώντας τους αρεστούς σας, κάτι που στη συγκεκριμένη κατάσταση σας ξέφυγε, επέδρασσε καταληκτικά στην διάπραξη του ασυγχώρητου λάθους σας;

Μήπως αναφερόμενος στην εκνομία του Συνδέσμου και τη συμβουλή να περάσει στην νομιμότητα βλέπατε τον απέναντι καθρέπτη σας;

Ακούστε μια φιλική συμβουλή. Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας άτρωτο ως τοπάρχη, επειδή επί του παρόντος δεν φαίνεται να έχετε αντίπαλο, όμως καλό είναι να προστατεύετε τον εαυτό σας από καθόλου κολακευτικά παρατσούκλια όπως αυτό απόλυτου δυνάστη (δικτάτορα) ή του ξερόλα ή ακόμα – ακόμα και του ανθρώπου χωρίς περιβαλλοντικές ευαισθησίες και το χειρότερο κακόγουστου (απτό παράδειγμα το αίσχος της μπετένιας πλαταεΐστας δίπλα στο ταχυδρομείο Ραφήνας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα