22.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕίδαν το τυράκι αγνόησαν τη φάκα

Είδαν το τυράκι αγνόησαν τη φάκα

Αρνητικά διάσημοι έγιναν οι δήμαρχοι Παιανίας και Καλλιθέας – μάθαμε ακόμα έναν δήμαρχο των νοτίων προαστίων που δεν έγινε όμως βούκινο και δεν θέλουμε εμείς να τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια – απ’ την ανόητη ιδέα να εμφανιστούν στην παρέλαση πάνω σε βάθρο/σκαμνί ενός ατόμου, φυσικά του δημάρχου.

Στην περίπτωση του δημάρχου Καλλιθέας βέβαια υπήρχε χώρος για δεύτερο άτομο, την βουλευτή Άννα Καραμανλή, κάτι που δεν υπήρξε στην Παιανία για τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, κάτι που μάλλον κόστισε.

Αλλά πως φτάσαμε σ’ αυτή την γελοιότητα;

Ψάξαμε και βρήκαμε μια άκρη τουλάχιστον. Λοιπόν έπεσε μια ιδέα, απ’ τις πολλές που κυκλοφορούν, ότι ο δήμαρχος δεν ξεχωρίζει πάνω σε μια εξέδρα με πολλά άτομα. Έτσι θα ήταν καλύτερο αν ο δήμαρχος ανέβαινε μόνος πάνω σ’ ένα μικρό βάθρο ώστε να αναγνωρίζεται απ’ όλους.

Από στόμα σε στόμα η ιδέα πήρε σάρκα και οστά απ’ τους προαναφερόμενους δήμαρχους που τσίμπησαν, χωρίς να υπολογίσουν το πόσο θα διακωμωδούσαν την πράξη τους τόσο η τοπική τους κοινωνία, όσο και τα κεντρικά ΜΜΕ.

Πρέπει να παραδεχτούμε ωστόσο ότι κέρδισαν τα τρία λεπτά τηλεοπτικής παρουσίας πανελλαδικά, ακόμα και με αρνητικό τρόπο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα