17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑFAKE NEWS ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

FAKE NEWS ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Είπαμε Άγιες μέρες να μην ασχοληθούμε με παραπολιτικά που οργιάζουν το τελευταίο διάστημα σε Ραφήνα-Πικέρμι. Ωστόσο μετά τις διαστάσεις που παίρνουν fake news, που δυστυχώς παράγονται και αναπαράγονται στο διαδίκτυο από τοπικά μέσα, σχετικά με διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ δύο υποψηφίων δημάρχων για μια νέα αήθη συμφωνία διαρχίας όπως αυτή που ζήσαμε και ζούμε στη Ραφήνα, η οποία θεωρείται απόλυτα αποτυχημένη, αναθεωρούμε τη στάση μας μόνο γι’ αυτό το θέμα.

Επειδή εμείς έχουμε μάθει να γράφουμε με ονοματεπώνυμα, να πούμε ότι:

Όντως απ’ την πλευρά της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη, έγινε προσπάθεια προσέγγισης της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Δαμιανού Φαφούτη, με πρόταση την από κοινού κάθοδο με επικεφαλής τον κο Πιστικίδη και την εκ νέου μοιρασιά της εξουσίας.

Κάτι που όχι μόνο αποδείχτηκε αποτυχημένο, αλλά και ολέθριο για το δήμο που το έζησε κι έχει ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να διοικείται απ’ έναν απερχόμενο δήμαρχο που όχι μόνο δεν έχει εκλεγεί απ’ τους δημότες, αλλά κατηγορείται για το ολοκαύτωμα της 23ης Ιουλίου με τους 101 νεκρούς εκτός όλων των άλλων, που έτυχε στην βάρδια του.

Πρόταση που απέρριψε εξ’ αρχής τόσο ο Δαμιανός Φαφούτης, όσο και τα μέλη του συνδυασμού του, καθώς εκτός του αποτυχημένου μοντέλου με μόνο κερδισμένο τον εμπνευστή του Μπουρνούς κι ο Κλεισθένης θέτει σοβαρά εμπόδια για κάτι τέτοιο. Η απόρριψη αυτού του ενδεχομένου, είναι απόλυτα φυσική αφού ήδη ο κος Φαφούτης είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο, αφού έχει κλείσει ουσιαστικά τον συνδυασμό του με αναγνωρίσιμους, εξειδικευμένους, έμπειρους αυτοδιοικητικά ή πρωτοεμφανιζόμενους με πίστη κι αγάπη στον τόπο που γεννήθηκαν και κατοικούν.

Την όλη ιστορία πήραν και μεγέθυναν τα διάφορα παπαγαλάκια της παρέας Μπουρνούς, που βλέπουν τον αρχηγό τους να μην πηγαίνει τόσο καλά όσο διαδίδεται. Ιστορία που  «βούτηξαν» τοπικά μέσα που αρέσκονται στην δημιουργία εντυπώσεων χωρίς να έχουν καν το θάρρος να πουν τα πράγματα με τ’ όνομά τους ούτε να διασταυρώσουν πληροφορίες ώστε να μπορούν να γράψουν ονοματεπώνυμα και ιδού το mega fake news!

Υπάρχει ωστόσο μια μεγάλη αλήθεια που δεν διέρρευσε, επειδή ακριβώς έχει θορυβήσει την παρέα Μπουρνούς, η οποία μιλά για κοινό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την τοπική κοινότητα Ραφήνας, το οποίο θα καταρτιστεί από κοινού απ’ όλες τις δημοτικές παρατάξεις πλην αυτής του απερχομένου Δημάρχου που στηρίζει το ήδη υπάρχον με επικεφαλής τον Σπύρο Μαυρολέοντα.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια κι επιφυλασσόμεθα για ακόμα πιο ενδιαφέροντα παραπολιτικά σχόλια μετά το Πάσχα. Ως τότε…

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα