23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΓάτες σε απόγνωση στη Ραφήνα αναζητούν το 8 χιλιάδων ευρώ γατόσπιτο

Γάτες σε απόγνωση στη Ραφήνα αναζητούν το 8 χιλιάδων ευρώ γατόσπιτο

Σήμερα φορτηγάκι του δήμου μετέφερε το ευτελούς κατασκευής πλην πανάκριβο γατόσπιτο σε νέα τοποθεσία

Που να σας τα λέω αγαπητοί συμπολίτες/ισσες.

Σήμερα σκεπτόμουν τι να έγινε άραγε το πανάκριβο γατόσπιτο που μας κόστισε 8 χιλιαρικάκια ευρώπουλα. Κι εκεί που αναρωτιόμουν φωναχτά έρχεται μια κομψή γατούλα και μου λέει: νιαρρρ-νιαρρρ «Ψάχνετε και σεις το γατόσπιτο;» για να συμπληρώσει ένας αγριεμένος μελί γατούλης:

Νιαρρρ-νιουρρρ «Που να δείτε εμείς τι πάθαμε να το αναζητούμε κάθε τόσο. Πρώτα στην παραλία απέναντι απ’ το δημαρχείο, όπου κόντεψε να μας πέσει στο κεφάλι απ’ την πρώτη μέρα που το εγκατέστησαν. Μετά το πέταξαν δίπλα στην Παναγίτσα απέναντι απ’ το κοιμητήριο δήθεν για επισκευή και τώρα ξαφνικά το πήραν ξανά και το πήγαν σ’ ένα οικόπεδο της Παντοβασίλισσας, βοήθειά μας…»

Τώρα εγώ να πιστέψω τα γατούλια ή να ερευνήσω μπας και με δουλεύουν; Πολύ περισσότερο δε γιατί η τοπαρχία Μπουρνούς «ελάφρωσε» τον δημοτικό κορβανά από 8 χιλιάδες ευρώ που πετάχτηκαν στο δρόμο κυριολεκτικά, αφού ούτε τα γατούλια δεν εξυπηρετούνται απ’ την γατοπολυκατοικία;

Η έρευνα μας απέδειξε ότι οι γατούλες είχαν δίκιο.

Το ακριβοπληρωμένο γατόσπιτο μετακόμισε κατ’ εντολή του γαλαντόμου τοπάρχη μας όσον αφορά στη κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος – αν έβγαινε φυσικά απ’ την τσέπη του το χρήμα θα το σκεπτόταν μια και δυο φορές πως θα το ξοδέψει – σε κακή κατάσταση απ’ το χωράφι της Παναγίτσας, σε περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Ι.Ν. Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Άραγε θα πληρώσουμε και νοίκι;  

Ως προς την επιλογή του νέου τόπου εγκατάστασης, ο οποίος σημειωτέων διατίθεται προς ενοικίαση,  τα σενάρια που παίζουν είναι δύο:

Ή το έβαλαν εκεί για να μη το κλέψουν – φτηνά τη γλύτωσε ως τώρα –  ή επικαλούνται θεία επιφοίτηση ώστε να διαχειριστούν ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιοίκησης Μπουρνούς που αναστατώνει κάθε λίγο και λιγάκι τους συμβούλους της πλειοψηφίας, παρότι είναι συνυπεύθυνοι όλων των ενεργειών του επικεφαλής τους που φέρουν την υπογραφή τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα