21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ τύχη χαμογέλασε στην Ιωνίδα Τασούλα Κάρλου αλλά…ήρθε δεύτερη!

Η τύχη χαμογέλασε στην Ιωνίδα Τασούλα Κάρλου αλλά…ήρθε δεύτερη!

Μπορεί να έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας των Ιωνίδων στην Τασούλα Κάρλου, αλλά ήρθε δεύτερη στην αναγγελία του ευχάριστου γεγονότος, αφού είχε προηγηθεί η Γιούλη Μαυράκη του Φιλοζωϊκού «Πήγασος» στην οποία επίσης έπεσε φλουρί.

Κι αν αναρωτιέστε τι έχει συμβεί να σας ενημερώσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα υπήρχαν δύο μεγάλες βασιλόπιτες ώστε να καλύψουν τα πολλά άτομα που παραβρέθηκαν στην τελετή, με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο φλουρί.

Έτσι η Τασούλα ως διακεκριμένη Ιωνίς, χάρηκε μεν ότι μετά από δέκα χρόνια της έπεσε φλουρί βασιλόπιτας, δεν ανέφερε τίποτα δημόσια παρά μόνο ενημέρωσε την Πρόεδρο Σίσσυ Κατσούδα για το συμβάν και υποκλίθηκε στην πρώτη τυχερή, η οποία και πήρε τον πίνακα με τους ηλίανθους που είχε επιμεληθεί η Ανθούλα Βαμπουρέλλη ενεργό μέλος του συλλόγου.

Ωστόσο η επίσης Ιωνίς Νίκη Πρωτόπαπα μη αντέχοντας να φύγει η συνοδοιπόρος και φίλη της «παραπονεμένη» της χάρισε ένα ψηφιδωτό δικής της κατασκευής. Βλέπετε πολλές απ’ τις Ιωνίδες φίλες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και στις εικαστικές τέχνες διαπρέπουν.

Καλή Χρονιά αγαπημένες φίλες και πάντα δημιουργικές να είστε. Πάντα τυχερή Τασούλα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα