16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η… ΟΜΑΔΑ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η… ΟΜΑΔΑ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ

Μια ομάδα, η ομάδα των υποψηφίων συμβούλων του Δαμιανού Φαφούτη υπ. Δημάρχου Ρ-Π, που εισάγει καινοτομίες απ’ την προεκλογική εμφάνισή της ήδη, με εξ’ ημισείας άνδρες και γυναίκες υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο.

Μια παρέα, η παρέα ανθρώπων με στόχους και οράματα. Στόχος η αλλαγή στο βαλτωμένο πεδίο της τοπικής πολιτικής. Όραμα η διαφάνεια κι ο σεβασμός στον πολίτη και το περιβάλλον.

Ένας επικεφαλής, ο Δαμιανός Φαφούτης, που διαλέγει στην πράξη τη συλλογική δουλειά, το εμείς έναντι του εγώ, όπως απέδειξε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις του στο Πικέρμι και τη Ραφήνα.

Ένα επιτελείο που απέδειξε ότι μπορεί να κινηθεί παρέα με τους πολίτες στη σύνταξη του προγράμματος της παράταξης. Που έδωσε μικρό δείγμα γραφής πως μπορεί να διοργανώσει ως δημοτική αρχή πλέον διαφορετικού επιπέδου μουσικά ακούσματα (βλέπε Ρεμπούτσικα Πικέρμι, Jitterbugs Rock n Roll Trio στη Ραφήνα). Που διαλέγει τη μουσική απ’ τους Πειρατές της Καραϊβικής για να ντύσει μουσικά την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων απ’ τον επικεφαλής Δαμιανό Φαφούτη στη Ραφήνα.

Ένας υποψήφιος δήμαρχος, ο Δαμιανός Φαφούτης με την ομάδα των υποψηφίων συμβούλων του που κτυπούν δυνατά την κορυφή στις 26 Μαΐου!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα