23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚαράμπα! Να οι τρεις Καμπαλέρος…

Καράμπα! Να οι τρεις Καμπαλέρος…

Οι τρεις Καμπαλέρος γνωστοί στους… Ραφέρος κι οι τρεις πάντα στο ίδιο μέρος… (στοίχοι παλιού τραγουδιού ολίγον παραποιημένοι, τι Βακέρος, τι Ραφέρος) τραγουδούσε ο Μαρούδας τον παλιό καλό καιρό στην Αθήνα.

Σήμερα στη Ραφήνα η εικόνα των τριών καλών φίλων, Λεωνίδα Γανιάρη, Βασίλη Μπουρνιά και Σπύρου Κάρλου, έφεραν στην μνήμη μας το παλιό τραγουδάκι μιας νοσταλγικής εποχής που μπορεί να μην ζήσαμε, αλλά μουσική και στοίχοι μας ακολουθούν.

Κι στοίχοι είναι τόσο ταιριαστοί με την εικόνα, που υποκύψαμε στον πειρασμό να την σχολιάσουμε, αφού κι οι τρεις φίλοι μας δραστηριοποιούνται έντονα με τα κοινά. Ο Σπύρος δημοτικός σύμβουλος εκπρόσωπος της ελάσσονος μειοψηφίας, ο Λεωνίδας υπ. δημοτικός σύμβουλος κι ο Βασίλης δημότης με έντονη παρουσία στα κοινά και σύζυγος της τοπικής συμβούλου Ραφήνας Ευτυχίας Σακατίδου – Μπουρνιά. Οι τρεις φίλοι συχνά-πυκνά παραβρίσκονται σε διάφορες τοπικές εκδηλώσεις και με φιλική διάθεση ποζάρουν παρέα στο φακό.

Τώρα καταλαβαίνετε πόσο ταιριάζουν οι στοίχοι στους τρεις Καμπαλέρος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που βρίσκονται πάντα στο ίδιο μέρος!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα