22.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΙΝΔΥΝΟΣ: Έλος το ρέμα κάτω απ’ το γεφύρι της οδού Δωδεκανήσου στη...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Έλος το ρέμα κάτω απ’ το γεφύρι της οδού Δωδεκανήσου στη Ραφήνα!

Ενώ ήδη σημειώθηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται στον άνθρωπο από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού στα Σπάτα, το ρέμα που περνά κάτω απ’ το γεφύρι της οδού Δωδεκανήσου που αποτελεί την κάτω είσοδο προς τα Περιβολάκια Ραφήνας, περιοχή εφαπτόμενη με τα Σπάτα, έχει μετατραπεί σε έλος και προξενεί την έντονη ανησυχία των περιοίκων.

Ανάστατοι κάτοικοι της περιοχής μας κατήγγειλαν ότι στο σημείο υπάρχει έντονη δυσοσμία, ενώ η ζωή τους έχει μετατραπεί σε κόλαση απ’ τα σμήνη κουνουπιών που υπάρχουν στην περιοχή. Επίσης μας καταγγέλθηκε ότι ακόμα κι όταν γίνονται ψεκασμοί στο Μεγάλο Ρέμα απ’ την Περιφέρεια,  ποτέ δεν φτάνουν μέχρι το συγκεκριμένο σημείο, αφού σταματούν στο ύψος του Σ/Μ Γαλαξίας.

Μέσα στην γενική εγκατάλειψη της απελθούσης Περιφερειακής αρχής υπό την κα Δούρου, πριν ακόμα αναλάβει η νέα αρχή υπό τον κο Πατούλη και με τον κίνδυνο επέκτασης του ιού του Δυτικού Νείλου μετά το πρώτο κρούσμα στα Σπάτα, αναρωτιόμαστε τι ενέργειες κάνει η δημοτική αρχή Μπουρνούς για να προστατέψει την υγεία των πολιτών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα