17.9 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚυριάκος Μητσοτάκης: Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για τη λαγάνα με ντολμαδάκια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για τη λαγάνα με ντολμαδάκια

Έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν λαγάνα με ντολμαδάκια. Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στα παιδιά της Atraktos Kids, όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.

Η συγκεκριμένη απάντηση είχε δημιουργήσει διάφορα σατυρικά βίντεο από το Luben, στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν να απαντά «ντολμαδάκια» σε κάθε ερώτηση των μικρών παιδιών ή στο τέλος διαφόρων βίντεο και φυσικά είχε γίνει viral. Τα ντολμαδάκια της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαρίκας Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα φημισμένα καθώς είχαν ξετρελάνει αρκετούς ξένους ηγέτες όπως ο Τζορτζ Μπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, σχολίασε τη λαγάνα με ντολμαδάκια που έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας με χιούμορ πως θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

«Σάββατο πρωί καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά αλλά βλέποντας το πρωί τηλεόραση είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Πώς είχε σχολιάσει ο πρωθυπουργός το Luben και τα ντολμαδάκια

Μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού για τα ντολμαδάκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει: «Το Luben κάνει μια ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά και επειδή δεν υπάρχει πιτσιρίκι 15 χρονών που να μην μου μιλάει για ντολμαδάκια, κατέληξα ότι μάλλον αυτό πέρασε ως μήνυμα».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα