14.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΌτι ενοχλεί το «καθεστώς» Μπουρνούς ή υβρίζεται ή αποδομείται (παρασκήνιο Δ.Σ.)

Ότι ενοχλεί το «καθεστώς» Μπουρνούς ή υβρίζεται ή αποδομείται (παρασκήνιο Δ.Σ.)

Σαν την τρίχα απ’ ζυμάρι πέταξαν τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, απ’ την διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου που ο ίδιος εγκατέστησε και μάλιστα χωρίς να έχουν το τακτ να τον ενημερώσουν, ούτε την ευγένεια να τον ευχαριστήσουν για την έως τότε συνεργασία που δωρεάν προσέφερε.

Το έμαθε όταν επικοινώνησε για να προετοιμάσει την μετάδοση της συνεδρίασης της Τρίτης 26 Οκτωβρίου και του απάντησαν μ’ ένα κοφτό «έχει κανονιστεί ήδη». Έλα όμως ότι ο/η υπεύθυνος/η όπως μας ψιθύρισαν λαλίστατα πουλάκια είχε ξεχάσει να στείλει έγκαιρα τις προσκλήσεις κι όταν έγινε τελικά ο Ανδρέας Βασιλόπουλος βρέθηκε εκτός νυμφώνος… Ηθελημένα ή όχι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Αυτός είναι ο τρόπος που το «καθεστώς» Μπουρνούς «καθαρίζει» όσους δεν του είναι χρήσιμοι πλέον, ακόμα χειρότερα όταν διεκδικούν τη δημαρχεία κι όσους έχουν όχι μόνο αντίθετη άποψη αλλά αποδεικνύουν με αποδείξεις τις αναλήθειες που σερβίρει τεχνηέντως ο τοπάρχης με τα κολλητάρια του, τους οποίους υβρίζει χυδαία προσωπικά ο τοπάρχης-δυνάστης.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα