27.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠαγίδα δυστυχήματος σε πεζοδρόμιο της Διασταύρωσης Ραφήνας

Παγίδα δυστυχήματος σε πεζοδρόμιο της Διασταύρωσης Ραφήνας

Ένα καφάσι στολισμένο με κλάδο ελαίας(!) σηματοδοτεί μια αρκετά μεγάλη λακκούβα στο πεζοδρόμιο έξω απ’ του Στέφου, απέναντι απ’ το περίπτερο στην λεωφ. Μαραθώνος.

Μια λακκούβα που μπορεί ν’ αποβεί μοιραία για όποιον πεζό περπατά αμέριμνα κυρίως το βράδυ παρά την υποτυπώδη σηματοδότηση του κινδύνου.

Άραγε υπάρχει υπεύθυνος της δημοτικής αρχής Μπουρνούς να επιτηρεί και να ενημερώνει για τέτοιες καταστάσεις; Και δεν μιλάμε για λακκούβες που ούτως ή άλλως βρίσκονται διάσπαρτες σε πολλές περιοχές της αχανούς έκτασης που καλύπτει ο δήμος Ρ-Π, αλλά για την συγκεκριμένη που βγάζει μάτι στο πιο κεντρικό σημείο όπως η Λεωφ. Μαραθώνος.

Θα έπρεπε χτες να είχε αποκατασταθεί κι όχι να περιμένει μέχρι να βρεθεί κάποιος να τη φωτογραφήσει και να μας στείλει την εικόνα παρακμής μιας δημοτικής αρχής που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται πάντα επί «ποδός πολέμου» εναντίον των κακώς κειμένων.

Περιμένουμε την αποκατάσταση της ομαλότητας στο πεζοδρόμιο απ’ τα λίγα που υπάρχουν σ’ αυτό το τόπο, πολύ περισσότερο επειδή ο δήμαρχος είναι μόνιμος κάτοικος Διασταύρωσης και θα έπρεπε να έχει δει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα