19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΓεγονός η 1η συνάντηση φίλων θαλάσσιων αθλημάτων «Octopus» στη Ραφήνα!

Γεγονός η 1η συνάντηση φίλων θαλάσσιων αθλημάτων «Octopus» στη Ραφήνα!

Στην ταβέρνα «Παράγκα» στο Πάρκο Καραμανλή συναντήθηκαν χτες 29 Αυγούστου τα μέλη του συλλόγου φίλων θαλάσσιων αθλημάτων «Octopus» στην πρώτη τους συνάντηση.

Μαζί με τα περίπου 30 μέλη γιόρτασαν ο πρώην πρόεδρος του ερασιτεχνικού συλλόγου αλιέων «Αραφήν» Αντώνης   Φιλιππίδης, ο νυν αντιπρόεδρος και ιδρυτής του «Octopus» Ηλίας Καρβουνόπουλος, ο νυν Γ. Γραματέας Γιώργος Χουχουλής  και το νυν μέλος του Δ.Σ. Jason Carow. Παρών κι ο δημοτικός σύμβουλος ελάσσονος μειοψηφίας Ρ-Π Σπύρος Κάρλος, ο οποίος εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη «Δημοτική Αλλαγή».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που μας στάλθηκε:

«Πέρα από το καταπληκτικό κλίμα και την παρέα μακριά από πολιτικές συζητήσεις ή σκοπιμότητες τα μέλη προσδοκούν να μεγαλώσει η ομάδα με όλο και περισσότερους ανθρώπους που τους δένει η θάλασσα, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και προπαντός η αγάπη αλλά η προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε στην πολύ θετική εικόνα που άφησε στους καλεσμένους  η Ταβέρνα «Παράγκα» με το άψογο μενού και σέρβις τους.

Όπως τόνισε ο κος Καρβουνόπουλος αυτή η επιτυχημένη βραδιά είναι η αρχή για κάτι πολύ καλό υπέρ της κοινωνίας και του τόπου μας.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας  κατά του Covid και παρόλο που ο κόσμος δεν ήθελε να φύγει η παρέα διαλύθηκε τα μεσάνυχτα».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα