22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑ«Πετούν» στα ύψη οι αντικειμενικές αξίες το 2022 στη Ραφήνα! Να μας...

«Πετούν» στα ύψη οι αντικειμενικές αξίες το 2022 στη Ραφήνα! Να μας ζήσεις δήμαρχε

Να χαιρόμαστε το δήμαρχο που αναβάθμισε τη Ραφήνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο κι ως εκ τούτου οι αντικειμενικές αξίες ανεβαίνουν από 1250 στα 1950 ευρώ από 1/1/2022.  Γιατί, πως μπορεί ένας ευρωπαϊκός δήμος να μην έχει ανάλογου ύψους αντικειμενικές αξίες;

Έχουμε βλέπετε την ιδιαίτερη τιμή να μας κυβερνά ένας δήμαρχος που παραχωρεί αβέρτα κουβέρτα δημοτικές εκτάσεις σε κρατικούς φορείς, (βλέπε Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο – Έκταση στον Πευκώνα για κατασκευή σπιτιών για πυρόπληκτους κ.α.) και σαν ανταπόδοση της γαλαντομίας της δημοτικής αρχής Μπουρνούς, έρχεται το Υπουργείο οικονομικών και τσεκουρώνει απλούς νοικοκυραίους, αυξάνοντας τις αντικειμενικές αξίες στο εξωφρενικό ύψος των 1950 ευρώ το 2022, από 1250 που είναι σήμερα. Τόση αγάπη δηλαδή της Κυβέρνησης στη μεσαία τάξη!

Μόκο η δημοτική αρχή Μπουρνούς για το έγκλημα, παράλληλα έχει καταπιεί τη γλώσσα της κι η μειοψηφία του δήμου, οπότε δεν ακούστηκε μέχρι τώρα κιχ, μέχρι που ο Πάνος Σκουρολιάκος έφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Να τους χαιρόμαστε αγαπητοί συμπολίτες όλους, κεντρική και τοπική εξουσία. Θα κλάψουν μανούλες από 1/1/2022, όταν θα έρχονται φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος, όχι μόνο απ’ την αύξηση της τιμής ρεύματος, αλλά κι απ’ την τεράστια αύξηση της αντικειμενικής αξίας των σπιτιών μας.

Χαρείτε όσο γίνεται τον φετινό ΕΝΦΙΑ, γιατί δεν πρόκειται να τον ξαναδείτε και πάρτε από τώρα χαπάκια να μην πάθετε αποπληξία όταν έρθει ο ΕΝΦΙΑ του 2022.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα