17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΙΝΑ (ΜΠΕΚΑ)

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΙΝΑ (ΜΠΕΚΑ)

Χθες άφησε τη τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η καλή φίλη και γειτόνισσα Κατίνα Μπέκα. Έφυγε γαλήνια στην αγκαλιά των παιδιών της και των εγγονών της, που στάθηκαν πάντα δίπλα της στο Γολγοθά που ανέβηκε επί μήνες, κτυπημένη απ’ την επάρατο νόσο.

Η αγάπη της για ζωή ήταν ανυπέρβλητη κι αυτό της έδωσε παράταση που κανείς δεν περίμενε. Δυστυχώς όμως η μάχη με το μαύρο καβαλάρη ήταν άνιση και για την Κατίνα, παρότι τον πάλεψε γενναία.

Η Κατίνα εκτός από αγωνίστρια ζωής, υπήρξε πάντα δυναμικά παρούσα απ’ τη νεανική της ηλικία, σ’ όλους τους αγώνες της Ν. Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο. Υπήρξε υπέροχη σύζυγος, μάνα και γιαγιά. Στήριξε τις δυο της κόρες όταν έχασε το σύντροφο της ζωής της παρά το δικό της απέραντο πόνο, καθώς υπεραγαπούσαν τον πατέρα τους.  

Παρότι η μοιραία κατάληξη ήταν αναμενόμενη από καιρό, δεν κρύβω ότι συγκλονίστηκα απ’ την είδηση του χαμού μιας φίλης που όταν κοιτάζω πίσω μου τη βλέπω παντού, ως φίλη, ως γειτόνισσα ως συναγωνίστρια σε πολλούς και ποικίλους αγώνες.

Τα συλλυπητήριά μου στις κόρες, τους γαμπρούς και τα εγγόνια της, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν το πόνο τους.  

Ας είσαι αναπαυμένη καλή κι αγαπημένη φίλη. Καλό παράδεισο να έχεις.

Καλή ανάσταση!

 

Η εξόδιος ακολουθία για τη Κατίνα Μπέκα θα τελεστή σήμερα Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στη Παντοβασίλισσα Ραφήνας. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα