20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Πριν απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους σας προσωπικά για τη νέα χρονιά: Υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική και προσωπική πρόοδο.

Δεν είναι μόνο τυπικές οι ευχές που ανταλλάσουμε τέτοιες μέρες. Είναι τρόπος να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε την αγάπη στο συνάνθρωπό μας, αλλά και τη φροντίδα μας για την προκοπή ολόκληρης της κοινωνίας. Ότι νοιαζόμαστε για τους γύρω μας…

Από τη θέση μου κάνω τα πάντα, ώστε όσα δύσκολα περάσαμε να τα αφήσουμε πίσω οριστικά! Και από δω και στο εξής, να έχουμε μόνο «μπροστά». Κάθε μέρα, της νέας χρονιάς και των επόμενων ετών, να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το 2015

Είμαι βέβαιος ότι η Πατρίδα μας έχει μπει σε ανοδική πορεία.  Και πολύ σύντομα, όλο και περισσότεροι θα τη νιώθουν προσωπικά. Φτάνει να μείνουμε μονιασμένοι, στο δρόμο της σταθερότητας και της Ανάπτυξης. Στο δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Που δεν γλιστράει πίσω στο χθες.

Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.

Πάνω απ’ όλα εύχομαι στη χώρα μας ενότητα και σύνεση. Ώστε οι αγώνες του Έθνους να δικαιωθούν. Η κρίση να αποτελεί παρελθόν. Η αξιοπρέπεια, η τιμή και η προκοπή του λαού μας να μην απειλείται από κανένα. Και το χαμόγελο να μπει σε κάθε σπίτι το 2015.

Και πάλι,  χρόνια πολλά σε όλους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα