20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥ

Σε εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και μαζικές συλλήψεις 59 ατόμων για συμμετοχή σε αυτό, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα στους συλληφθέντες κι ο πασίγνωστος ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, που σε καιρό κρίσης μετετράπη σε κροίσο εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την ανέχεια των ανθρώπων κι από ό,τι φαίνεται και εφαρμόζοντας μη σύννομες μεθόδους. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για παραβάσεις του και το 2014, αλλά τότε “περιέργως” αφέθηκε να συνεχίζει ανενόχλητος το έργο του! Άλλες εποχές, άλλες ανοχές, , άλλες εντολές, άλλα ήθη…

Ως πολίτες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Διοικητή και τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, που επί πολλούς μήνες μόχθησαν εργαζόμενοι αθόρυβα και συμμετέχοντας στην επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος υπό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Μία ακόμη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι η μεθοδική εργασία και συνεργασία, υπό τη σωστή καθοδήγηση, οδηγεί πάντα στα βέλτιστα αποτελέσματα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια κι οι ευχαριστίες τους αξίζουν!

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ραφήνας-Πικερμίου

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα