23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου επί των προστίμων, όχι μόνο δεν κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο τιμωρεί τους πολίτες φορτώνοντάς τους πρόστιμα! Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε την απόφαση του δημάρχου κου Μπουρνούς να διαγράψει τα πρόστιμα των εταιρειών «ΑΦΟΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ» (ΑΔΑ:6Γ ΦΣΩ16-2ΒΧ) και «ΒΡ ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΟΕ» (ΑΔΑ: ΩΑ5ΝΩ16-ΕΣΟ) με την αιτιολογία «διότι στις υπηρεσίες του Δήμου υπήρχαν στοιχεία της χρήσης του επαγγελματικού χώρου, τα οποία δεν είχαν επεξεργαστεί!»

Όχι δεν θέλουμε να πιστέψουμε τα κουσκουσιάρικα πουλάκια που διαδίδουν ότι υπάρχει εντολή άνωθεν πρώτα για την επιβολή προστίμων και στη συνέχεια όταν ο επιχειρηματίας ζητά απ’ τον υπάλληλο διακανονισμό του χρέους, να τον παραπέμπει στο γραφείο δημάρχου όπου απλά, του χαρίζεται το πρόστιμο!

Ότι κι αν λέτε δεν πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται προς άγρα ψήφων ως ευγνωμοσύνη των κατευχαριστημένων επιχειρηματιών, στους οποίους ο δήμαρχος έκανε το χατίρι να διορθώσει το λάθος των «κακών» υπαλλήλων που είναι τόσο απρόσεκτοι και βάζουν πρόστιμα χωρίς να επεξεργαστούν τα στοιχεία που τους έχουν δοθεί. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα βρε παιδιά! Πώς να το κάνουμε;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα