21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ

Με οδύνη αποχαιρετά όλος ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος τον Σωκράτη Κιούρκο, τον δικό του συνεργάτη, τον δικό του άνθρωπο.

Έφυγες νωρίς. Σε ευχαριστούμε γιατί αγάπησες την πόλη μας γιατί ήσουν πιστός στα καθήκοντα σου και τις υποχρεώσεις. Ήσουν απλός και γλυκομίλητος. Για αυτό θρηνούμε σήμερα το άδικο και πρόωρο φευγιό σου.

Αν είναι πάντοτε σκληρός ο θάνατος σε σένα στάθηκε πιο σκληρός, μένει μόνο ως παρηγοριά η μνήμη σου στην οικογένεια σου και σε εμάς.

Εκφράζοντας τα ποιο ειλικρινά θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου σε αποχαιρετούμε.

Ο Σωκράτης Κιούρκος ήταν υπάλληλος καθαριότητας (οδηγός απορριμματοφόρου) του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας. Γεννημένος το 1967, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο. Παλιός παίχτης, ήταν προπονητής του Παλληνιακού, ενώ επί χρόνια υπήρξε προπονητής της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας.

Άνθρωπος ενδοστρεφής, δεν εξωτερίκευε τα προβλήματα που υπάρχουν στο κόσμο του ποδοσφαίρου, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τον ήπιο και καλό χαρακτήρα του.

Έφυγε το πρωί για το μακρύ χωρίς γυρισμό ταξίδι του, προδομένος απ’ την καρδιά του.  

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Παλλήνης, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Τρύφωνα Παλλήνης στις 4 το απόγευμα.

Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων “ΧΑΡΑ” στη Παλλήνη.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα