21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑ. Ραγκούση: Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε συνδημότες μου σε Ραφήνα...

Α. Ραγκούση: Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε συνδημότες μου σε Ραφήνα – Πικέρμι

Δεν αξίζει σε κανένα μας συνδημότες σε Ραφήνα και Πικέρμι, αυτό που μας υποχρεώνει να ζούμε μια δημοτική αρχή που έχει χάσει το μπούσουλα και διοικεί με τρόπο αυταρχικό, εγωκεντρικό και καθεστωτικό, καταπατώντας κάθε έννοια ευνομίας, χρηστής διοίκησης και σεβασμού του δικαιώματος της κοινωνίας να διοικείται με γνώμονα την ευημερία του τόπου που κατοικεί. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει εκτός του τοπάρχη και όλους αυτούς που στηρίζουν όλες τις αποφάσεις του είτε είναι προς όφελος της κοινωνίας, είτε είναι κατά. Στηρίζουν ακόμα και αποφάσεις που καταφανώς παρεκκλίνουν των νόμιμων διαδικασιών, τις οποίες έχουμε αναδείξει σε πλήθος δημοσιεύματα με χειροπιαστές αποδείξεις νόμων που καταπατήθηκαν.

Παρά ταύτα κανείς απ’ τους αιρετούς δεν σήκωσε το γάντι για να ζητήσει εξηγήσεις απ’ τον τοπάρχη, αυξάνοντας έτσι τον αυταρχισμό που τον διέπει ώστε να πιστεύει ότι επειδή είναι δήμαρχος μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έχουμε ζήσει στο πετσί μας την αυθαιρεσία διοίκησης, την αλόγιστη κατασπατάληση του δημοτικού κορβανά σε αγορές οικοπέδων, σε ενοικιάσεις κτιρίων μόνο και μόνο προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και την άγρα μελλοντικών ψήφων και την παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων (αθλητικό κέντρο, οικόπεδο για οικοδόμηση σπιτιών για πυρόπληκους κ.α.).

Έχουμε ζήσει στο πετσί μας την ανυπαρξία αντιπολιτευτικού λόγου απ’ τους αιρετούς εκπροσώπους μας στα δημοτικά συλλογικά όργανα, την απογοήτευση όσων παλεύουν να σταματήσουν αυθαίρετες ενέργειες της δημοτικής αρχής, τον εκφοβισμό και τις απειλές όσων έχουν φωνή, αν δεν μπορούν να τους καθυποτάξουν με άλλους τρόπους.

Το κερασάκι στην τούρτα η κατασκευή Ι.ΚΤΕΟ στο Πικέρμι

Κι ενώ οι περισσότεροι, κυρίως παράγοντες ζούσαν την νιρβάνα της ανυπαρξίας του, έρχεται θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η κατασκευή Ι.ΚΤΕΟ επί της Λεωφ. Μαραθώνος στο Πικέρμι.

Ω του θαύματος! Ξεσηκώνεται θύελλα αντιδράσεων από κατοίκους, συλλογικούς φορείς, δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που δημιουργεί παλιρροιακό κύμα κατακραυγής, με αποτέλεσμα τη δημόσια τοποθέτηση του π. νομάρχη αν. Αττικής Λεωνίδα Κουρή, κατοίκου Πικερμίου, που κολλά στον τοίχο την δημοτική αρχή με όσα τεκμηριωμένα παρουσιάζει.

Επιτέλους! Ο Λεωνίδας Κουρής παίρνει θέση για την επαπειλούμενη εγκατάσταση ΚΤΕΟ στο Πικέρμι

Ας ευχηθούμε για μια φορά ο τοπάρχης Ραφήνας-Πικερμίου να καταλάβει το λάθος και να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών «ανακρούοντας πρύμναν» όπως ευφυώς καταλήγει ο κος Κουρής στην δημόσια τοποθέτησή του.

 

ΥΓ. Ζητούμενο η αντίδραση του Θανάση Αδαμόπουλου προέδρου του κοινοτικού συμβουλίου Πικερμίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα