15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣάκης Ρουβάς: Δυο φωτογραφίες με διαφορά λίγων ετών – Ποζάρει με την...

Σάκης Ρουβάς: Δυο φωτογραφίες με διαφορά λίγων ετών – Ποζάρει με την κόρη του και αποθεώνεται

Τα likes έπεσαν «βροχή»!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς τους. Η 14χρονη Αναστασία, ο 11χρονος Αλέξανδρος, η 10χρονη Αριάδνη και ο 6χρονος Απόλλωνας, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού, που έχει επιλέξει να ζήσει μακριά από την πρωτεύουσα και κοντά στη φύση.

Συχνά τόσο ο τραγουδιστής όσο και το πρώην μοντέλο, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, μοιράζονται οικογενειακές φωτογραφίες. Μια από αυτές έγινε viral με τον Σάκη Ρουβά να αποθεώνεται τόσο για τη φωτογραφία όσο και για το μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την κόρη του Αριάδνη στην ίδια πόζα με διαφορά μερικών χρόνων.

«Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν. (Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα likes έπεσαν «βροχή» και τα σχόλια ήταν εκατοντάδες από τους followers του. «Μην ανησυχείς μπορείς να σηκώσεις και όλη την οικογένειά σου .Όταν υπάρχει η δύναμη της αγάπης όλα είναι εφικτά», «Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου Σάκη», «Μια κουκλίτσα σηκώνεις», «Πολύ ωραία Σάκη», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι φανς του.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα