20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΘανάσης Βισκαδουράκης: «Στεναχωριέμαι όταν ο γιος μου με ρωτάει αν έχω πατρικό...

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στεναχωριέμαι όταν ο γιος μου με ρωτάει αν έχω πατρικό σπίτι»

O Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την εμπειρία του στο ορφανοτροφείο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στα δύσκολα παιδικά χρόνια και στην παραμονή του στο ορφανοτροφείο. Ο ηθοποιός μιλώντας στο Στούντιο 4 αποκάλυψε ότι υπάρχει κάτι που τον στεναχωρεί στη σχέση του με τον γιο του.

«Είμαι το μικρότερο παιδί της οικογένειάς μου. Ο πατέρας μου επειδή ήμασταν πέντε αδέρφια και δε μπορούσε να μας συντηρήσει, αποφάσισε να με πάει στο ορφανοτροφείο. Φανταστείτε τώρα, δεκαετία του 73, ένας κωφός άνδρας με ένα πολύ πενιχρό μεροκάματο, τι να κάνει; Στεναχωριέμαι μόνο όταν καμιά φορά μου λέει ο γιος μου, “εσύ μπαμπά, δεν έχεις πατρικό σπίτι;” Του έχω μεταφέρει τις ιστορίες του ορφανοτροφείου σαν παιδικές ιστορίες, σαν παιδικά παραμύθια για να ξέρει ποιο είναι το όνομα που πήρε και γιατί το πήρε. Δε χρειάζεται όλοι οι γονείς να παραδώσουμε στα παιδιά μας σπίτια» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε: «Εννοείται την κοπάνησα από το ορφανοτροφείο. Οι νομοθεσίες τώρα γίνονται γνωστές, τότε δεν υπήρχαν αυτά. Εμάς η εκκλησία μάς μάζεψε. Δραπέτευσα όταν έμαθα από χαρτί ότι είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος και έπρεπε να πάω στον στρατό. Εκεί κατέρρευσα και στενοχωρήθηκα γιατί περνούσα όμορφα. Δύσκολα χρόνια, είχα λόγους να δραπετεύσω… Κοίταγα το παράθυρο της ελευθερίας. Εμένα όλα ήταν σε χρόνο μηδέν».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα