19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΨΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΨΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Τηρώντας το έθιμο χωρίς παρεκκλίσεις ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης παρέμεινε σήμερα Σάββατο, παραμονή πρωτοχρονιάς στο γραφείο του στο δημαρχιακό μέγαρο για να υποδεχτεί τη φιλαρμονική του δήμου και τα ναυτοπροσκοπάκια που τον επισκέφτηκαν για να του πουν τα κάλαντα, μαζί με τους αντιδημάρχους Αντώνη Παλπατζή και Δήμητρα Τσεβά.

Φυσικά τραβήχτηκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες, τις οποίες ο κ. Πιστικίδης είχε την ευγενική διάθεση να μας αποστείλει και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Να θυμίσουμε ότι αυτά τα κάλαντα είναι τα τελευταία της προσυμφωνημένης θητείας Πιστικίδη, με επίκεντρο τη προεκλογική δέσμευση μεταξύ των δύο επικεφαλής παρατάξεων, Πιστικίδη και Μπουρνούς, που συνενώθηκαν στο παρά πέντε για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου με ισχυρές πιθανότητες, όπερ και εγένετο.

Με αυτό το δεδομένο ο Δήμαρχος κ. Πιστικίδης  υποχρεούται να παραιτηθεί το Μάρτη, τηρώντας τη συμφωνία περί εξ ημισείας θητείας ως δημάρχων, υπέρ του κ. Μπουρνούς, σημερινού αντιδημάρχου και αναπληρωτή του. Όλα αυτά βέβαια αν δεν προκύψει κάτι που θα ανατρέψει τα προσυμφωνηθέντα.

Να ευχηθούμε επίσης Χρόνια Πολλά στον κ. Πιστικίδη για την αυριανή ονομαστική του εορτή!

Καλή χρονιά!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα