20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ“ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ” ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

“ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ” ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Η δημοσιογράφος Βιργινία Μάρκου είναι γνωστή στη Ραφήνα ως συντάκτρια πολιτικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες «Ανατολική Ακτή» και «Δημότης» επί σειρά ετών. Σήμερα εκπλήσσει ευχάριστα με την έκδοση του πρώτου της βιβλίου “Τρέξε να σωθείς”, ένα ψυχολογικό θρίλερ, που αναδεικνύει το συγγραφικό της ταλέντο.

Η παρουσίαση του βιβλίου αυτού, που τίποτα δεν προϊδεάζει αρχικά ότι πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, ξεκινά ως ένα ρομάντζο, όπου ο νεαρός ήρωας – ένας καθηγητής μαθηματικών – κάνει φροντιστήριο σε μια έφηβη την οποία αφήνει έγκυο και παντρεύεται. Ως εκεί καλά… μετά όμως; Ποιες σκοτεινές δυνάμεις βρίσκονται κρυμμένες στη ψυχή αυτού του ευυπόληπτου πολίτη; Εκεί αρχίζει το μυστήριο που κρατά τον αναγνώστη σε διαρκή αγωνία μέχρι το τέλος του διηγήματος με την κάθαρση ή όχι;

Αν μεταφερόταν στο κινηματογράφο σίγουρα ο σκηνοθέτης θα ξεκίναγε με ένα δεσμοφύλακα που ανοίγει ένα κελί για να βρεθεί μπροστά σ’ ένα μακάβριο θέαμα! Το γράμμα που βρίσκεται πεταμένο δίπλα στο κρεμασμένο κορμί δίνει απάντηση στα πολλά γιατί… Το βιβλίο «Τρέξε να σωθείς» αξίζει να διαβαστεί και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Η παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου, θα γίνει στη Ραφήνα τη Πέμπτη 12 Ιουλίου στο Ωδείο Μακτζώρτζ (οδός Ευβοϊκού 35) στις 7,30 το απόγευμα. Ομιλητές θα είναι ο ιατρός-συγγραφέας Βαγγέλης Μαυρουδής κι ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης. Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Αγγελική Ραγκούση.

Η παρουσία σας μεγάλη χαρά για όλους.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα