17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΧΡΥΣΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Αγγλία, αρχές του 20ου αιώνα. Ο πρίγκιπας Amerigo, με μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες, παντρεύεται τη Maggie, κόρη του πάμπλουτου Αμερικανού συλλέκτη έργων τέχνης Adam Verner.

Ο Amerigo διατηρούσε, πριν το γάμο του ερωτική σχέση με μια Αμερικανίδα, τη Charlotte Stant, η οποία βρισκόταν σε αντίστοιχη οικονομική κατάσταση μ΄ αυτόν. Το τελευταίο τους ραντεβού ήταν όταν ο Amerigo συνόδευσε τη Charlotte προκειμένου η τελευταία να αγοράσει ένα γαμήλιο δώρο για τη Maggie. Βρήκαν ένα χρυσό κύπελλο το οποίο όμως δεν αγόρασαν τελικά εξαιτίας κάποιου κατασκευαστικού ελαττώματος.

Από ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας, η Charlotte θα παντρευτεί τον Adam Verner κι έτσι οι ζωές των τεσσάρων ηρώων – πατέρα και κόρης και των δυο πρώην εραστών – συσχετίζονται ιδιόμορφα αφού όλοι πια ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Όμως, τόσο ο Amerigo όσο κι η Charlotte αρχίζουν να πλήττουν θανάσιμα μέσα στα πανάκριβα σπίτια τους κι αποφασίζουν για αλλαγή να αναθερμάνουν την παλιά τους σχέση.

Η Maggie αρχίζει να υποψιάζεται κάτι. Όταν επισκέπτεται, συμπτωματικά, το μαγαζί με το χρυσό κύπελλο, αγοράζει το ελαττωματικό αντικείμενο όμως οι τύψεις του πωλητή οδηγούν σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ. Δραματική ταινία του Τζέιμς Αϊβορυ το 2000 διάρκειας 134´
Ερμηνεύουν οι : Αντζέλικα Χιούστον, Ούμα Θέρμαν, Νικ Νόλτε, Κ. Μπέκινσέιλ 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα