23.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Υπερήφανοι ότι ζει ανάμεσά μας (Πικέρμι) ένας Ολυμπιονίκης

Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης: Υπερήφανοι ότι ζει ανάμεσά μας (Πικέρμι) ένας Ολυμπιονίκης

Ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας δεν μπορεί να προσφέρει κατάλληλη υποδομή οπότε ο Αλέξανδρος είναι αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης είναι μόλις 20 ετών κι έχει κατακτήσει ήδη Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή. Την ίδια χρονιά βραβεύτηκε ως κορυφαίος αθλητής της πατρίδας μας. Το 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πόρτιμαο της Πορτογαλίας, κατέκτησε ακόμα ένα Χρυσό μετάλλιο.

Από 7 ετών ακολούθησε το χόμπι του πατέρα του και ασχολήθηκε με το windsurfing. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα και παρά την σκληρή προπόνηση συνδύασε μ’ επιτυχία το σχολείο με τον πρωταθλητισμό. Ο Αλέξανδρος δεν ακολούθησε μόνο το χόμπι του πατέρα του στην ιστιοσανίδα αλλά και την ιατρική επιστήμη που ασκεί, όντας φοιτητής της ιατρικής.

Στην ιδιωτική του ζωή είναι προσγειωμένο, χαρούμενο κι ευγενικό παιδί, εξαιρετικά αγαπητό στον κύκλο του και τους συμπολίτες του που αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτόν.

Το μόνο δυσάρεστο για όλους εμάς, τους συμπολίτες του, ότι ο Ναυτικός Όμιλος της Ραφήνας δεν μπορεί να υποστηρίξει λόγω ανυπαρξίας κατάλληλων υποδομών, τον νεαρό αθλητή που αναγκάζεται να προπονείται στην Βουλιαγμένη στον εκεί Ναυτικό Όμιλο.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι oncamera ο Αλέξανδρος, αποκαλύπτει στους στόχους του στην κατηγορία των ανδρών πλέον, ενώ επικεντρώνει στο δύσκολο στίβο ζωής ως φοιτητής ιατρικής και αθλητής σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Ακολουθήστε το σύνδεσμο https://fb.watch/gYhkQO4ZX8/

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα