16.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑς γνωριστούμε!

Ας γνωριστούμε!

Γεια σας! Είμαι η Γκρέις Χατζίκου, και χαίρομαι που μπορώ να σας γνωρίσω μέσα από αυτήν τη στήλη. Απλώς “Γκρέις” για εσάς, είμαι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, με εξειδίκευση στη διαχείριση σχέσεων. Είμαι επίσης σύζυγος, μητέρα δύο παιδιών και της αγαπημένης μας σκυλίτσας, της Wendy.

Από μικρή ονειρευόμουν τη ζωή που ζω τώρα, ειδικά το επάγγελμά μου. Η ανάγκη να βοηθήσω τους ανθρώπους να βρουν χαρά και ικανοποίηση με οδήγησε σε ένα μονοπάτι που αγαπώ. Είμαι αισιόδοξη από φύση μου και πιστεύω στη δια βίου μάθηση και ανάπτυξη. Οι σπουδές μου καλύπτουν τον χώρο του Marketing, της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, της Διατροφολογίας, της Επικοινωνιολογίας, και του Coaching .

Για 15 χρόνια, είμαι προσωπική σύμβουλος (LifeCoach), βοηθώντας ανθρώπους να βάλουν “τάξη” στη ζωή τους. Παράλληλα, συνεργάζομαι με μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού, φροντίζοντας για τη σωστή τοποθέτηση των ανθρώπων και τη δημιουργία θετικών σχέσεων εργασίας.

Προσφέρω υπηρεσίες προσωπικής ανάπτυξης, διαχείρισης στρες, βελτίωσης σχέσεων και αύξησης της αυτοπεποίθησης. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωποκεντρική και συναισθηματική.

Είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία με το kirkinews.gr καθώς θα έχω  έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας. Στη στήλη μου, θα αναπτύσσω θέματα καθημερινής διαχείρισης ενηλίκων, βασιζόμενη στη σύγχρονη βιβλιογραφία του coaching και την επαγγελματική μου εμπειρία.

Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και θέματα που σας απασχολούν. Περιμένω τα feedback σας στα social media (Grace Chatzikou) ή προτάσεις στο προσωπικό μου e-mail ([email protected]).

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε!

Με εκτίμηση,

Γκρέις Χατζίκου

www.gracechatzikou.gr

Γκρέις Χατζίκου
Γκρέις Χατζίκουhttp://gracechatzikou.gr
Life& Relations Coach, MA City London
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα