17.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΟΥΡΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 7-9

ΔΟΥΡΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 7-9

Σχετικά με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, η περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου έστειλε το πιο κάτω δελτίο τύπου:

Στην πρακτική της «προσαρμογής» της πραγματικότητας στις δικές της πολιτικές σκοπιμότητες επιδόθηκε η παράταξη «Αττική» με τη χθεσινή της ανακοίνωση σχετικά με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κυριακής, 7 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα και φανερώνουν την έλλειψη συναίνεσης μεταξύ των δύο πρώτων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σχετικά με το πρόσωπο για τη θέση του αντιπροέδρου, που πρότεινε η παράταξη «Αττική». Αυτή και μόνο ήταν η αιτία για το αποτέλεσμα της μη εκλογής του κ. Χ. Δαμάσκου στην πρώτη καταμέτρηση. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με «κατασκευές» που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις μικροκομματικές σκοπιμότητες των εμπνευστών τους και βεβαίως όχι των πολιτών της Αττικής.

Η «Δύναμη Ζωής» με ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες της Αττικής, θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου το Περιφερειακό Συμβούλιο να γίνει ανοικτό εργαστήρι Δημοκρατίας προς όφελος της κοινωνίας και όχι το πεδίο όπου τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα επιλύουν τις διαφορές τους, μέσα από κομματικές ατζέντες που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους πολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται καθημερινά από τις μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα