21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

Μήπως επιτέλους ήρθε η ώρα να πάψουν να αισθάνονται αδικημένοι, για να μη χρησιμοποιήσουμε τη λέξη που ευρέως λέγεται, οι συνεπείς φορολογούμενοι, που παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία πληρώνουν αγόγγυστα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις;

Όπως δηλώνει η κυβέρνηση μάλλον ήρθε η ώρα να δοθεί μπόνους με την μορφή έκπτωσης φόρου στους συνεπείς πολίτες που ανταποκρίνονται ανελλιπώς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία χρόνια.  

Ένα από τα κίνητρα που εξετάζονται να δοθούν στους συνεπείς φορολογούμενους, που και το 2015 θα προχωρήσουν κανονικά στην καταβολή του πρόσθετου φόρου στην περίπτωση που προκύψει χρεωστικό εκκαθαριστικό από την επεξεργασία της φορολογικής δήλωσής τους είναι έκπτωση 10%. Ουσιαστικά πολύ μεγαλύτερο απ’ την έκπτωση του 1,5% που ισχύει στην περίπτωση που κάποιος προχωρήσει στην εφάπαξ καταβολή.

Αρκεί να προχωρήσει η ανταμοιβή του 10% στους συνεπείς, που θα εξακολουθήσουν να είναι συνεπείς, ακόμα και κόβοντας άλλες βιοποριστικές ανάγκες τους, ώστε να πάψουν πια να θεωρούν εαυτούς κορόιδα.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα