21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, με την οποία επιχειρείται μια ενδελεχής αξιολόγηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης, προσδοκώντας μια προς το καλύτερο λύση τους, σε συνδυασμό με τη καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή. 

Ακολουθεί η επιστολή του τοπικού συμβουλίου:  

Αγαπητοί συμπολίτες

Με χαρά εγκαινιάζουμε τον νέο τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων του δήμου μας και επιθυμούμε να καθιερώσουμε την από κοινού αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Στα πλαίσια λοιπόν της παραπάνω διαδικασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας που με τη βοήθεια τους, μας γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δραστηριότητα τους καθώς επίσης και τις επισημάνσεις τους για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Κατανοούμε την έλλειψη χρόνου που διακατέχει τους περισσότερους από εσάς, αλλά σας παρακαλούμε όπως υποστηρίξετε και κατ´ επέκταση συμμετέχετε στο δημόσιο διάλογο για την καλυτέρευση των δραστηριοτήτων σας, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως. 

Η από κοινού μας δράση μπορεί να προλάβει τις “αρρυθμίες” που μπορεί να υπάρχουν, αλλά και να προκύψουν στο μέλλον, να βελτιώσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τις συνθήκες εργασίας σας, καθώς επίσης και να συμβάλει στη βελτίωση της κερδοφορίας σας με τελικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Στόχος μας είναι η καταγραφή όλων των δεδομένων, με χρονικό ορίζοντα Σεπτέμβριου, έτσι ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα από όλους τους φορείς και κατόπιν με τη βοήθεια του δημάρχου και των αντιδημάρχων να ξεκινήσουμε την καινούρια συμμετοχική διαδικασία που προβλέπει στην πρόοδο και ευημερία του δήμου μας. Αναμένουμε με χαρά τη δυναμική σας συμμετοχή. 

Φιλικά,

Η πρόεδρος του συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Ραφήνας,

Ηρώ Πούλη.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα