26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΓΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΓΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο γκαλά που διοργάνωσαν από κοινού την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στο Κολέγιο Αθηνών, η Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων και Δρόμων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS) και ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να αναδείξουν διεθνώς τους κορυφαίους αθλητές σε άνδρες και γυναίκες, στον μαραθώνιο δρόμο.

Μεταξύ των άλλων απονομών που έγιναν από εκπροσώπους πολλών φορέων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής απένειμε τιμητικές πλακέτες σε τέσσερις γυναίκες από συλλόγους Δρομέων Υγείας και δρομικές ομάδες: στην Αργυρώ Πλουμή (Σ.Δ.Υ. Κρήτης), την Αλεξάνδρα Μοναστηριώτη (Σ.Δ.Υ. Πειραιά), την Ελίνα Μακρίδη (Δρομική Ομάδα Κολλεγίου Αθηνών) και τη Χριστίνα Καλτσά (Δρομική Ομάδα Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας) για τη συμμετοχή τους στο δρομικό κίνημα. Ο κ. Φιλίππου συνεχάρη τις μαραθωνοδρόμους – δρομείς υγείας για την προσπάθειά τους και τους ευχήθηκε να έχουν ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Την εκδήλωση για τη βράβευση του «Καλύτερου Δρομέα Μαραθωνίου» και την προβολή του Μαραθώνιου κινήματος, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον «Αυθεντικό» Μαραθώνιο (9/11/2014), τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από την πολιτική, καλλιτεχνική και αθλητική σκηνή της χώρας.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα