16.9 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΚΙ Ο 6ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2017

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΚΙ Ο 6ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2017

Χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, απηύθυνε  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής κατά τη συνέντευξη Τύπου  για τον 6ο Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5-3χλμ, αγώνες παιδιών, ατόμων με αναπηρίες και special olympics.

Συγκεκριμένα, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού αφού  ευχαρίστησε  για την πρόσκληση  να παραβρεθεί στη συνέντευξη τύπου,  δήλωσε:   

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έχει στόχο να προσελκύσει δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως απλούς πολίτες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο μαζικό δρομικό γεγονός, ενώ ευρύτερος σκοπός της διοργάνωσης είναι να μετατραπεί σε ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που εκτός των άλλων θα προβάλλει τον πολιτισμό, την ιστορία και τις ομορφιές της Αθήνας. 

Ο ΣΕΓΑΣ με την διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου δρόμου, μας δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει γι αυτόν η συμμετοχή του πολίτη στον αθλητισμό, στον ευγενή και υγιή συναγωνισμό, τον σεβασμό στις αξίες του αθλητικού πνεύματος αλλά και την ανάδειξη του τόπου μας. Αξίες που η Περιφέρεια Αττικής ασπάζεται και υπηρετεί.

Για τον λόγο αυτό στεκόμαστε  αρωγοί στην προσπάθεια του συνδέσμου και ως συνδιοργανωτές αυτού του αγώνα συμβάλουμε με το ποσό των 23.000 ευρώ

Ελπίζουμε η συμμετοχή του κόσμου να ξεπεράσει τις 21.000 σε αριθμό, όλοι όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα να τον απολαύσουν και να αποτελέσει για αυτούς μοναδική εμπειρία.

Τέλος ευχόμαστε ο 6ος Ημιμαραθώνιος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, να αναδείξει όλα τα σημαντικά σημεία της Αθήνας, και να ενισχύσει την τουριστική κίνηση στην  Αττική.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα