21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ;

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ;

Στη Σύρο και στο 30ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αθλητικής Αλιείας το οποίο διεξήχθη στις 18 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φόρα το συγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα διοργανώνεται στην Ελλάδα. Συμμετείχαν  25 χώρες με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και συνοδών, ενώ ταυτόχρονα η Σύρος διαφημίστηκε και εκτός Ελλάδος αποδεικνύοντας ότι μπορεί να διοργανώσει και άλλα μεγάλου βεληνεκούς πρωταθλήματα.

Ουσιαστική απεδείχθη και η συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη εν λόγω διοργάνωση, όπου ήταν καθοριστική η παρουσία πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, με θάλαμο αποσυμπίεσης, που συνετέλεσε στην παροχή άμεσης βοήθειας σε συμμετέχοντες αθλητές, που παρουσίασαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της κατάδυσής τους.

Η Κύπρος και η Ελλάδα ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τις τρεις πρώτες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μετά το πέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Βουλευτής δήλωσε: «Είναι τιμητικό και συγκινητικό και μόνο το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου και η ανάδειξη των Ελλήνων της Κύπρου και της Ελλάδος σε νικητές και πρωταθλητές του αγωνίσματος αυτού».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα