17.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00, εγκαινιάζει τις εγκαταστάσεις του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και του Γηπέδου ποδοσφαίρου, στην Διασταύρωση (περιοχή Κέντρου Υγείας Ραφήνας).

Κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο είναι σε πλήρη λειτουργία και αποτελούν μεγάλη ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής και νέα πνοή στις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας.

Το νέο κλειστό γυμναστήριο ενισχύει τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου σε ότι αφορά το μπάσκετ και άλλα αθλήματα, ενώ πλέον μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου δημιουργούν ένα νέο αθλητικό πυρήνα στη Διασταύρωση. Παράλληλα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της γύρω περιοχής και ενεργοποιούν τον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο χώρο του ΠΝΑ, ο οποίος  αναβαθμίστηκε σε μία υπερσύγχρονη μονάδα υγείας – με χορηγία και πάλι του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου – και γίνεται πλέον σημείο αναφοράς με τις νέες του χρήσεις.

Άλλος ένα μεγάλος στόχος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου επιτυγχάνεται ύστερα από επίπονες προσπάθειες, υπομονή και επιμονή για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στην περιοχή μας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα