21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Αυτές τις Άγιες αλλά και δύσκολες μέρες, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου άφησαν τις προπονήσεις και σκέφτηκαν το συνάνθρωπο. Συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στη Ραφήνα και στο Πικέρμι δίνοντας το μήνυμα ότι μετάλλια, νίκες και τρόπαια δεν αξίζουν και δεν προσφέρουν τόση συγκίνηση, όσο το χαμόγελο ενός παιδιού που θα έχει έστω και ένα μεταχειρισμένο παιχνιδάκι γι’ αυτά τα Χριστούγεννα!

Με τη βοήθεια των εθελοντών Αλληλεγγύης της Ραφήνας Πικερμίου όλες οι προσφορές αγάπης θα διανεμηθούν τις προσεχείς μέρες σε όσους έχουν ανάγκη.

Η τελευταία δόση από καπάκια για το μικρό Γιαννάκη από τα Πολιτικά Ευβοίας παραδόθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα Πικερμίου, όπου με την πολύτιμη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου και την αρωγή του Δήμου θα φτάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά σε καπάκια- εκτός από όλα τα μέλη του- τις εταιρείες Elpen Φαρμακευτική και την Ιαπωνική Α.Ε., το 3ο Νηπιαγωγείο Ραφήνας, την ταβέρνα “Η Γωνιά του Ντόρβα” και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Παπαθανασίου για τα καπάκια από το κατάστημά του.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος εύχεται Καλές Γιορτές, ζεστές και ευτυχισμένες με ανθρωπιά και αγάπη προς το συνάνθρωπο!

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα