16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑποχετευτικά έργα ΕΥΔΑΠ: Βιαστικές κι αβασάνιστες οι προτάσεις της διοίκησης Μπουρνούς για...

Αποχετευτικά έργα ΕΥΔΑΠ: Βιαστικές κι αβασάνιστες οι προτάσεις της διοίκησης Μπουρνούς για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι προτάσεις της διοίκησης Μπουρνούς είναι όχι μόνο βιαστικές αλλά και αβασάνιστες.

Με κατεπείγουσα και διά περιφοράς συνεδρίαση – δηλαδή τηλεφωνικά – την 1η Νοεμβρίου η διοίκηση Μπουρνούς έφερε ως θέμα «τη λήψη απόφασης περί έγκρισης ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ επί της ΛΕΩΦ. ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β΄.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η διοίκηση Μπουρνούς φέρνει ένα θέμα που απασχολεί το εμπορικό κέντρο της Ραφήνας στο και πέντε, αλλά κι η προχειρότητα των εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για ένα σχετικά απλό θέμα για όποιον τουλάχιστον γνωρίζει καλά το οδικό δίκτυο του κέντρου, ώστε να προκληθεί όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση απ’ τα έργα αποχέτευσης πολύ σημαντικά επίσης.

Την κατάσταση έσωσε παρέμβαση του π. δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, με διορθωτικές κινήσεις επί των προτάσεων της συμπολίτευσης οι οποίες και υιοθετήθηκαν τελικά, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι οι προτάσεις της διοίκησης Μπουρνούς είναι όχι μόνο βιαστικές αλλά και αβασάνιστες.

Στο επισυναπτόμενο link αναλυτικά η εισηγητική πρόταση κι η απόφαση που πέρασε: Απόσπασμα Πρακτικού της υπ’ αριθ. 36/1-11-2022 ΩΣΘΨΩ16-ΙΘ0-2

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα