20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑπόφαση ειλημμένη από καιρού η συμπόρευση Κ. Ξηντάρα με Μπουρνούς

Απόφαση ειλημμένη από καιρού η συμπόρευση Κ. Ξηντάρα με Μπουρνούς

Δεν αιφνιδίασε κανέναν η απόφαση του Κώστα Ξηντάρα να ενταχθεί στην ομάδα Μπουρνούς. Θα κριθεί όπως όλοι στην κάλπη!

Πανηγυρίζει ο τοπάρχης ότι ζήτησε το χέρι του Κώστα Ξηντάρα και του το έδωσε. Ιδού η…εκλογική διαδικασία που θα κρίνει τους πάντες και τα πάντα.

Δήλωση του Δημάρχου Ρ-Π Ευάγγελου Μπουρνούς

Η συμπόρευση του Κώστα Ξηντάρα με την παράταξή μας ενισχύει την προώθηση λύσεων σε ζητήματα που απασχολούν τον τόπο

Η συμπόρευση του Κώστα Ξηντάρα με την παράταξή μας «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» μετά την αποδοχή της πρόσκλησης όχι μόνο ενισχύει τον καθημερινό αγώνα μας αλλά μας γεμίζει και ικανοποίηση καθώς για άλλη μια φορά αναγνωρίζεται το μεγάλο έργο που επιτελούμε.

Ένα έργο το εύρος του οποίου εκτείνεται από τα καθημερινά προβλήματα έως την επίλυση χρόνιων ζητημάτων υποδομής τα οποία επιτέλους είτε υλοποιούνται είτε έχουν δρομολογηθεί.

Για αυτό ακριβώς η αναγνώριση της δουλειάς μας από ανθρώπους όπως ο Κώστας Ξηντάρας με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, εργατικότητα και αποδεδειγμένη αγάπη για τον τόπο, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να πάμε τα θέματα που απασχολούν όλους μας, ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά.

Αγαπητέ φίλε Κώστα, η απόφασή σου για αυτοδιοικητική συμπόρευση, όπως εξάλλου και η βοήθεια που έχεις προσφέρει στους συμπολίτες μας οποτεδήποτε σου ζητήθηκε -αλλά και χωρίς να σου ζητηθεί-, με τιμά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και  ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης “Σύγχρονη Πολιτεία- Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”.

Ο αγώνας είναι κοινός, ο στόχος ένας: Να φτιάξουμε τη Ραφήνα και το Πικέρμι τον τόπο που αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα