11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑπόλυτα ασφαλές το κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου μετά τις απολυμάνσεις, λόγω θετικών κρουσμάτων...

Απόλυτα ασφαλές το κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου μετά τις απολυμάνσεις, λόγω θετικών κρουσμάτων αθλητών

Δελτίο Τύπου του ΝΠΔΔ «Θορικός»

Σάς ενημερώνουμε ότι, από την ημέρα που πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες απολυμάνσεις για covid-19 στα δύο κλειστά γυμναστήρια της δημοτικής ενότητας Λαυρίου από το ΝΠΔΔ «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής, η ομάδα Μπάσκετ ΚΑΕ Λαύριο ΔΕΝ έχει χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου.

Σύμφωνα με τη σημερινή (23/10/20) ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο ❝…ΟΛΗ η ομάδα, από την προηγούμενη Παρασκευή (16/10/20) που τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά, όχι μόνο είναι σε αυστηρή επιτήρηση όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και του ΕΣΑΚΕ, αλλά απέχει πλήρως και των προπονήσεων της.

Η αποχή από τις προπονήσεις και η αυστηρή επιτήρηση θα συνεχιστεί όχι μόνο για τα μέλη της ομάδας που είναι θετικά στον ιό αλλά και για τα αρνητικά, έως ότου γίνει επανάληψη των test στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι εγκαταστάσεις είναι απόλυτα ασφαλείς και συνεχίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία τους. Συνεχίζουμε με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων και των αθλούμενων στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου εδώ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα