17.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΧαρούλα Μαραγκού: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την οδό Σελευκιδών στη Διώνη

Χαρούλα Μαραγκού: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την οδό Σελευκιδών στη Διώνη

Με τόσο δραστήριους υποψηφίους συμβούλους, πώς να μη νιώθει περήφανος ο υπ. Δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος κι αισιόδοξος ότι θα έχει άριστους συνεργάτες στη διοίκηση του δήμου, αν τιμηθούν με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους.

Ο υπ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, πρέπει να αισθάνεται περήφανος για την δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του, που έχουν αναλάβει τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων των περιοχών τους.  Όπως και για το ότι ο ίδιος όχι μόνο δίνει το μέσο, αλλά κι ενθαρρύνει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Δείτε το video εδώ.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χαρούλα Μαραγκού έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ένα βίντεο που ρίχνει φως στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην οδό Σελευκιδών Διώνης.

Το βίντεο καταγράφει εικόνες παραμέλησης, τονίζοντας μια σειρά από ζητήματα που ταλανίζουν εδώ και καιρό την περιοχή.

Καθώς η κάμερα κινείται, τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία της δημοτικής αδιαφορίας γίνονται εντυπωσιακά εμφανή. Ο ίδιος ο δρόμος φαίνεται να έχει τσιμεντοστρωθεί τυχαία, μόνο στο μισό του πλάτους. Αυτή η κατάφωρη αδιαφορία, όχι μόνο ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής αλλά εγείρει επίσης ανησυχίες για την ασφάλεια τους.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα θλιβερά “αξιοθέατα”, δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει τους βρωμερούς κάδους χωρίς τα καπάκια και τα διάσπαρτα μπάζα στην άκρη του δρόμου. Αυτή η κραυγαλέα έλλειψη διαχείρισης των απορριμμάτων όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο την αισθητική της γειτονιάς αλλά θέτει επίσης σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον.

Επιπλέον, το βίντεο υπογραμμίζει μια σοβαρή παράλειψη όσον αφορά τα μέτρα πυρασφάλειας. Παρά τον διαφαινόμενο κίνδυνο των καλοκαιρινών πυρκαγιών, δεν έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα. Τα κλαδιά και τα ξερόχορτα, σε συνδυασμό με την  απουσία πυροσβεστικών κρουνών στην περιοχή αποτελεί κραυγαλέα παραμέληση των βασικών πρωτοκόλλων ασφαλείας, αφήνοντας τους κατοίκους ευάλωτους σε δυνητικά καταστροφικές καταστάσεις.

Η Χαρούλα Μαραγκού, ολοκληρώνει το βίντεο με μια δήλωση: «Με δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο δεν θα ξαναδούμε αυτές τις εικόνες». Λόγια που δείχνουν αποφασιστικότητα.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μαζί με την ομάδα του ζητούν τη στήριξή σας για να αντιμετωπίσουν τα μακροχρόνια ζητήματα που μαστίζουν όχι μόνο την οδό Σελευκιδών αλλά και αμέτρητες άλλες περιοχές στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα