17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔύναμη Ανάπτυξης: Ο Ανδρέας Καραντζάς απ’ την Βγένα στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα...

Δύναμη Ανάπτυξης: Ο Ανδρέας Καραντζάς απ’ την Βγένα στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο Ανδρέας Καραντζάς, είναι μηχανικός τεχνολογιών πετρελαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στέλεχος ποιοτικού ελέγχου σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Το ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου αυξάνεται συνεχώς με υποψηφίους από κάθε οικισμό της Ραφήνας. Σήμερα ανακοινώνεται ένας ακόμα ενεργός πολίτης που παρακολουθεί από καιρό τη δράση του υπ. Δημάρχου και συνειδητά συστρατεύεται μαζί του για να βοηθήσει με την επαγγελματική του εμπειρία στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου προς τους πολίτες.

Στην ανακοίνωση της νέας υποψηφιότητας αναφέρεται:

Μαζί μας στην “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” από τον οικισμό της Βγένας στη Ραφήνα, ο Ανδρέας Καραντζάς, μηχανικός τεχνολογιών πετρελαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στέλεχος ποιοτικού ελέγχου σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Έχοντας ζήσει από μικρό παιδί τα προβλήματα της Διασταύρωσης, είναι από αυτούς που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν μαζί μας τον Δήμο.
Ο Ανδρέας, πριν ενταχθεί στην ομάδα μας παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα τις “δράσεις” μας, αποδεικνύοντας ότι οι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, συμπαρατάσσονται συνειδητά μαζί μας, προκειμένου να αλλάξει το πρόσωπο του Δήμου ως προς την αποτελεσματικότητα και την φιλική προσέγγιση προς τον πολίτη.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα