17.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΗΝΤΑΡΑ ΥΠ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ...

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΗΝΤΑΡΑ ΥΠ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΗΝ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκτοτε κάτοικος Πικερμίου. Αρχιτέκτων μηχανικός                                                                                                                                      διπλωματούχος του Αριστοτελείου,μέλος Τ.Ε.Ε. με αριθμό μητρώου 48169                                                                                                                                           και πτυχίο μελετητη  Β΄και  Γ΄ τάξης ( αρχιτεκτονικές μελέτες ).Παρακολούθησε

σεμινάρια  α) απο τον Γιάννη Τσαρούχη  , ζωγραφική και σκηνογραφία ,                                                                                                                                                                                           β) αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας απο  τον καθηγητή Ιωάννη Κανδύλη.                                                                                                                              Συμμετείχε σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και σε εκθέσεις έργου.                                                                                                                                            Κατ΄αρχή εργάστηκε στο γραφείο του σπουδαίου αρχιτεκτονα Κυριάκου Κρόκου                                                                                                                                                       και παράλληλα  σε δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο στο Πικέρμι.

Συμμετείχε ως μέλος σε Ε.Π.Α.Ε. ( Αρχιτεκτονική επιτροπή ) εκπροσωπος του                                                                                                                                                              συλλόγου αρχιτεκτόνων και στην συνέχεια έως και σήμερα μέλος του Συμβουλίου                                                                                                       Αρχιτεκτονικής του νοτίου τομέα της Περιφέρειας Αττικής .

Απο το 2012, που δημιουργήθηκε ο θεσμός, είναι ελεγκτής δόμησης.

Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Διετέλεσε Κοινοτική σύμβουλος Πικερμίου την περίοδο 2007-2010 ,                                                                                                                                                ως υπευθυνη σε τεχνικά θέματα ,περιβαλλοντος  και πολιτισμού.                                                                                                                                                       Το 2014 εκλέχτηκε τοπικός Σύμβουλος Πικερμίου με τον συνδυασμό                                                                                                                                                   ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  με επικεφαλής τον Θ. Αδαμόπουλο.

Ιδρυτικό μέλος του Α.Ο. ΠΙΚΕΡΜΊΟΥ και πρώτη Γενική γραμματέας 1990-91                                                                                                                             και Πρόεδρος την περίοδο 2016-2018  κατά την οποία η ομάδα μπάσκετ , ανέβηκε                                                                                                                         δύο κατηγορίες.Απο μικρή ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό ,με τον στίβο

( αγωνισματα δρόμου) μέχρι και σήμερα συμμετέχει σε αγώνες και με το                                                                                                                                         τέννις ( πολυνίκης στην κατηγορία της πανελλαδικά) και στους αγώνες των μηχανικών.

Είναι μητέρα μιας κόρης.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα