27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ

Η Ραφήνα είναι ο τόπος μας. Εδώ γεννηθήκαμε πριν από 43 σχεδόν χρόνια, στις αλάνες και στις όμορφες γειτονιές της «λιώσαμε» τα πρώτα μας παπούτσια, παίζοντας ποδόσφαιρο, κρυφτό και κυνηγητό. Από εκείνη την ωραία παιδική παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Δαμιανός, με τον οποίο έχουμε τα ίδια βιώματα και αναμνήσεις. Η αγάπη και των τριών μας για τούτο τον τόπο είναι, επομένως, κοινή.

Παρόλο που τα χρόνια πέρασαν και οι έντονοι ρυθμοί της εποχής και οι διαφορετικοί επαγγελματικοί δρόμοι που τραβήξαμε μας ανάγκασαν να βλεπόμαστε αραιά και που, πάντα στις συναντήσεις αυτές δεν παραλείπουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τον προβληματισμό μας για τα όσα διαδραματίζονται στην πόλη μας και έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας. Οι κοινές αυτές προσδοκίες και η αγωνία μας για το μέλλον του τόπου μας οδήγησαν στην απόφαση να ταχθούμε στο πλάι του Δαμιανού. Γιατί τελικά η Ραφήνα μας δεν είναι μόνο η γενέτειρά μας (το παρελθόν μας), είναι η καθημερινότητά μας (το παρόν μας) και τα όνειρά μας (το μέλλον μας)!

Ονομάζομαι Σωκράτης Μαστρογιάννης

Είμαι γέννημα-θρέμμα Ραφηνιώτης. Τα περισσότερα χρόνια της μέχρι τώρα επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας τα πέρασα στα δημοσιογραφικά γραφεία του ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ» και πιο συγκεκριμένα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», όπου εργάστηκα έως συντάκτης στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και ως αρχισυντάκτης σε διαφορά έντυπα του ομίλου. Το 2013 αποφάσισα να εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία και την Ελλάδα και να μεταναστεύσω στη Νιγηρία, όπου ανέλαβα την οργάνωση και τη λειτουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης που ειδικεύεται στο χώρο της εστίασης. Η εμπειρία μου αυτή κράτησε για μια 4ετία και απο το 2017 έως και σήμερα που είμαι ξανά κάτοικος Ελλάδας -και Ραφήνας- απασχολούμαι ως εργαζόμενος στον χώρο της εστίασης.

Ονομάζομαι Κώστας Θεμελίδης.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Ραφήνα μαζί με την οικογένειά μου, τη σύζυγο και τα δύο μας παιδιά. Η πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία ήταν στο τόπο μου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Ραφήνας, όπου διατήρησα για μια 5ετία επιχείρηση με ειδίκευση στο χώρο της εστίασης. Παράλληλα, εργάστηκα σε θυγατρική εταιρία του ΟΣΕ, που έχει υπό την εποπτεία της την εκμετάλλευση των ακινήτων του οργανισμού. Την τελευταία 3ετία εργάζομαι σε εταιρία εφοδιασμού και τροφοδοσίας χωρών εστίασης και σε εταιρία αναλώσιμων και εξοπλισμού γραφείου. Ασχολούμαι, επίσης, με τη μουσική και τον αθλητισμό.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα