22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜαινόμενος…Μπουρνούς εναντίον πανό διαμαρτυρόμενων συμπολιτών στο δημοτικό Κολυμβητήριο

Μαινόμενος…Μπουρνούς εναντίον πανό διαμαρτυρόμενων συμπολιτών στο δημοτικό Κολυμβητήριο

Ε. Μπουρνούς: Το δημοτικό κολυμβητήριο είναι ιδιωτικός χώρος! Αλήθεια?

Ένα πανό εναντίον της καταστροφής του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, που σηκώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Δημοτικό Πάρκο του Κολυμβητηρίου, έγινε αιτία ανεξέλεγκτης οργής του τοπάρχη Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χάσει τελείως τον έλεγχο και να προβεί σε ανεπίτρεπτες πράξεις, που ανάγκασαν τον αντιδήμαρχο που τον συνόδευε και τον υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου να τον συγκρατήσουν για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Κατά τα φαινόμενα ο Μπουρνούς όσο πιέζεται δημοσκοπικά (πτώση της παράστασης νίκης που είχε καλλιεργήσει), φανερώνει τον κακό εαυτό του επιτιθέμενος εναντίον συμπολιτών μας που διαμαρτύρονται για αποφάσεις του που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τοπάρχης έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στους συμπολίτες του, ενώ επικείμενη χειροδικία εναντίον τους αποφεύχθηκε επειδή συγκρατήθηκε απ’ τους ψυχραιμότερους (αντιδήμαρχο – υπεύθυνο Κολυμβητηρίου). Δεν παρέλειψε βέβαια κατά την προσφιλή του συνήθεια ν’ απειλήσει τους διαμαρτυρόμενους επικαλούμενος τον αστυνόμο, λες και ζούμε υπό καθεστώς τρόμου τόσο οικείου στον ίδιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Attica Voice.gr:

[…] Μετά την παρέμβαση του Αλκίνοου, μέλη της Κίνησης ανάρτησαν το πανό στην πύλη εξόδου ώστε να το βλέπει ο κόσμος καθώς θα φεύγει. Προς μεγάλη τους έκπληξη, όταν πήγαν να πάρουν το πανό και να αποχωρήσουν, βρήκαν μπροστά στο πανό το δήμαρχο της πόλης, Ευάγγελο Μπουρνού ο οποίος, αρπάζοντας με τα χέρια του το πανό, δεν επέτρεπε στα μέλη της Κίνησης να το πάρουν. Φώναζε δε, σε έντονο ύφος, ότι το πανό θα μείνει εδώ μέχρι να έρθει η αστυνομία που έχει ειδοποιηθεί. Στην έκδηλη απορία των μελών της Κίνησης, ο δήμαρχος, ευρισκόμενος εμφανώς σε σύγχυση και ταραχή, έλεγε πως το Δημοτικό Πάρκο του κολυμβητηρίου είναι χώρος ιδιωτικός.

Πέρα βέβαια από το ότι ένας δημοτικός χώρος δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός, εκτός κι αν έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ιδιωτικό εμπορικό πάρκο και ο δήμαρχος έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την υπεράσπιση των συμφερόντων των εμπλεκομένων επιχειρηματιών […]

Η αποκορύφωση δε της έξαλλης συμπεριφοράς του σερίφη της πόλης ήρθε όταν, διαπιστώνοντας πως η βιαιοπραγία εναντίον του πανό βιντεοσκοπούνταν, επιτέθηκε στην κάμερα και, αν ο εικονολήπτης δεν έκανε ένα βήμα πίσω, ίσως η κάμερα να μην υπήρχε τώρα.

Η κάμερα πάντως πρόλαβε και κατέγραψε αρκετά δευτερόλεπτα δράσης του σερίφη, ο οποίος συγκρατούμενος από τον Χ. Τσεμπέρη και τον Β. Σπαντούρο που προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη λογική, με το ένα χέρι κρατούσε το πανό και με το άλλο προσπάθησε να χτυπήσει την κάμερα…

Περισσότερα στο ρεπορτάζ της Attica Voice.gr:

https://atticavoice.gr/enimerosi/rafina-pikermi/item/4485-ta-paraleipomena-tis-synavlias-tou-alkinoou-ioannidi-sti-rafina?fbclid=IwAR1hAjdksoHR4SyjOhnEzztvLPCPkl3-MHYGNH4m2da80bk2mMcIoXaj8LE

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα