15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜαραθώνας: Μόλις ένας(!) συμβασιούχος χειριστής χλοοκοπτικού κι’ αυτό δανεικό

Μαραθώνας: Μόλις ένας(!) συμβασιούχος χειριστής χλοοκοπτικού κι’ αυτό δανεικό

Άνιση μάχη δίνει ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Μαραθώνα Βαγγέλης Κυπαρίσσης, εναντίον της έντονης βλάστησης απ’ άκρου εις άκρον της επικράτειας του δήμου, έχοντας ως πολιορκητικό κριό ένα και μόνο μονομάχο συμβασιούχο υπάλληλο, με όπλο ένα δανεικό απ’ τον ΕΣΠΑ χλοοκοπτικό! Πώς να περιμένουν θαύματα οι πολίτες για το αποτέλεσμα;

Παρόλα αυτά ο κος Κυπαρίσσης δηλώνει μέσω FB:

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας στις 6 Ιουλίου ενισχύθηκε με τον έναν και μοναδικό συμβασιούχο υπάλληλο χειριστή χλοοκοπτικού (δανεικό από τον ΣΠΑΠ). Ο υπάλληλος αυτός θα διατίθεται για παρεμβάσεις σε σημεία του Δήμου που η έντονη βλάστηση αυξάνει την επικινδυνότητα πυρκαγιάς, περιορίζει την ορατότητα, καλύπτει πινακίδες κλπ. Επισημαίνεται ότι αυτές οι εργασίες δεν αφορούν τις εργασίες ρουτίνας της υπηρεσίας πρασίνου.
Από τότε έγιναν οι παρακάτω παρεμβάσεις :
1) Κάτω Σούλι, πάνω πλατεία – τέρμα ΚΤΕΛ (κίνδυνος πυρκαγιάς).
2) Μαραθώνας, στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με το σκεπασμένο ποτάμι προς το Δημαρχείο – έναντι φούρνου ‘’Αργιθέας’’ (αποκατάσταση ορατότητας).
3) Στην Παραλία του Μαραθώνα, στο τρίγωνο μετά την είσοδο του Τύμβου προς την παραλία. (αποκατάσταση ορατότητας).
4) Αριστερά και δεξιά της εισόδου του οικισμού Μπέη (κίνδυνος πυρκαγιάς).
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν προσπάθειες για την ενίσχυση του προσωπικού, καθώς ένας και μόνο υπάλληλος που καλύπτει τις παρόμοιες αυξημένες ανάγκες για λίγες ημέρες δεν επαρκεί.
Παρακαλώ για την κατανόησή σας.
Ευάγγελος Κυπαρίσσης
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα