19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτον αέρα η απόφαση Κ.Σ. Ραφήνας για ονοματοθεσία κοινόχρηστων χώρων

Στον αέρα η απόφαση Κ.Σ. Ραφήνας για ονοματοθεσία κοινόχρηστων χώρων

Διευκρινίσεις ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σχετικά με την ψηφοφορία της εκ περιφοράς συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ραφήνας της 16ης Ιουνίου, όπου συζητήθηκαν διάφορες ονοματοθεσίες κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ αυτών της πλατείας ταχυδρομείου στη Ραφήνα και του αθλητικού κέντρου του Ν. Βουτζά.

Η Αποκεντρωμένη διερευνώντας την ένσταση της κοινοτικής συμβούλου Ραφήνας Ευτυχίας – Στέλλας Σακατίδου για εμφανή παραποίηση της ψηφοφορίας στην πρόσφατη εκ περιφοράς συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου Ραφήνας εδώ και εδώ έστειλε έγγραφο στην Υπηρεσία ζητώντας εξηγήσεις στοιχείων σχετικού φακέλου, όπως και των απόψεων της υπηρεσίας σχετικά με τα επιχειρήματα που προβάλλονται στην επίμαχη προσφυγή.

Επισημαίνει δε ότι η άμεση αποστολή των ανωτέρω στοιχείων είναι απαραίτητη προκειμένου να εξετάσουν την ασκηθείσα προσφυγή εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των δύο μηνών.

Ένεκα τούτου οι ονοματοθεσίες που επικυρώθηκαν απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ρ-Π βρίσκονται στον αέρα, με ισχυρό ενδεχόμενο να θεωρηθούν μη νόμιμα επικυρωμένες.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα