20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜόνο ο Βασιλόπουλος ενοχλείται απ’ την απείθεια Μπουρνούς σε εισαγγελική παραγγελία; Οι...

Μόνο ο Βασιλόπουλος ενοχλείται απ’ την απείθεια Μπουρνούς σε εισαγγελική παραγγελία; Οι άλλοι επικεφαλής την επικροτούν;

Ένας λόγος που οι πολίτες συσπειρώνονται στις τάξεις της παράταξης του κου Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης» είναι η σημαντική διαφορά του απ’ όλους τους συνάδελφούς του στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι ο σεβασμός στους νόμους, στην διαφάνεια και στις δημοκρατικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο!

Μήπως τελικά κάνουμε λάθος να επιρρίπτουμε μόνο στον κο Μπουρνούς την ευθύνη απείθειας στην έννομη τάξη; Μήπως τα βέλη πρέπει να στραφούν και στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, αλλά κυρίως στους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, Φαφούτη – Πιστικίδη – Παπαδοπούλου, που διά της σιωπής – μη παραγνωρίζοντας την θετική ψήφο στην Οικονομική Επιτροπή να ανατεθεί ξανά σε δικηγόρο η προσβολή και της δεύτερης τελεσίδικης Εισαγγελικής παραγγελίας – επικροτούν την απείθεια στους εκπροσώπους της δικαιοσύνης;

Και καλά ο κος Μπουρνούς προσπαθεί να λύσει προσωπικά υπαρξιακά του προβλήματα, οι υπόλοιποι γιατί εκθέτουν τον εαυτό τους στην κρίση της κοινωνίας, η οποία αναρωτιέται κατά πόσον οι αιρετοί που την εκπροσωπούν σέβονται ή όχι τους νόμους και τις εντολές των εκπροσώπων του νόμου;

Το θέμα δεν είναι τα στοιχεία της ΕΥΔΑΠ που ζητούνται και δεν αποδίδονται. Το θέμα πάει ακόμα βαθύτερα μετά την Εισαγγελική παραγγελία. Το θέμα είναι η απείθεια στους νόμους του Κράτους και στις αποφάσεις των εκπροσώπων της δικαιοσύνης όσο κι αν αυτές δεν ικανοποιούν τον κο Μπουρνούς!

Ευτυχώς υπάρχει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ο οποίος επιμένει στην τήρηση της έννομης τάξης και στην δημοκρατική διοίκηση του δήμου με σεβασμό στους πολίτες, πολύ δε περισσότερο στην υπακοή του νομικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του δήμου, ιδίως όταν αυτή επιβάλλεται με αμετάκλητη μάλιστα Εισαγγελική παραγγελία.

Ένας λόγος που οι πολίτες συσπειρώνονται στις τάξεις της παράταξης του κου Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης» είναι ακριβώς αυτή η σημαντική διαφορά του απ’ όλους τους συνάδελφούς του στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι ο σεβασμός στους νόμους, στην διαφάνεια και στις δημοκρατικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου:

“Το γινάτι βγάζει μάτι” λέει ο λαός μας. Με παθολογική εμμονή συνεχίζει ο Δήμαρχος το σήριαλ της άρνησης του να παρέχει τα τηλεμετρικά στοιχεία παροχής ύδρευσης των τριών ημερών διακοπής της υδροδότησης στη διάρκεια των μεγάλων δασικών πυρκαγιών της Αττικής, που άφησαν τον οικισμό Ντράφι χωρίς νερό για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβεστικούς κρουνούς κατάσβεσης σε περίπτωση φωτιάς

Για άλλη μία φορά η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής έδωσε την έγκριση δικηγορικής δαπάνης για την αναίρεση και της δεύτερης εισαγγελικής παραγγελίας που ζητά από τον Δήμο να παρέχει τα στοιχεία αυτά στους δημότες, τα οποία γραπτώς και προφορικώς έχει επανειλημμένα ζητήσει ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος και τα οποία συστηματικά έχει αρνηθεί ο δήμαρχος, που εμφανίστηκε  δημόσια πολλές φορές ψευδόμενος  ότι δήθεν τα έχει δώσει, ενώ απουσίαζε από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ την ώρα των ερωτήσεων προς την δημοτική αρχή όταν σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση καταδίκαζε τις πεισματικές μεθοδεύσεις του Δημάρχου.

Είναι ντροπή να ξοδεύονται χρήματα των φορολογουμένων μόνο και μόνο για να υπάρξει αδιαφάνεια και απόκρυψη γραπτών στοιχείων, για τα οποία, όπως για 2η φορά, η Εισαγγελία αποφαίνεται υπάρχει νόμιμο συμφέρον να παρασχεθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες προς τους αιτούντες. Να είναι σίγουρη η δημοτική αρχή ότι θα επιμείνουμε στις ερωτήσεις μας στο ΔΣ και στην διαφάνεια ώστε να χορηγηθούν τα στοιχεία υδροδότησης και στους κατοίκους και σε κάθε δημοτικό σύμβουλο που θα τα ζητήσει. Πρέπει επιτέλους ο κ. Μπουρνούς να πάψει να διασύρει με τις εμμονές του τον Δήμο μας απέναντι στις δικαστικές αρχές και να διασπαθίζει δημοτικές δαπάνες για να καλύπτει τις ανεπάρκειες της διοίκησης του.
Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα