18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΝέα διοίκηση, νέο αίμα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Νέα διοίκηση, νέο αίμα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Χωρίς ν’ ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη περιμένουμε ριζική αλλαγή χρηστής διοίκησης απ’ τη νέα δημοτική αρχή Τσεβά. Ζητούμενο πόσο το νέο αίμα θα μεταγγιστεί συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του δήμου μας.

Οι προσδοκίες των δημοτών είναι μεγάλες για ριζική αλλαγή χρηστής διοίκησης απ’ τη νέα δημοτική αρχή και για την εμπέδωση πολιτικού ήθους που τόσο έλλειψε τα τελευταία χρόνια και είχε αποκορύφωμα το τοξικό προεκλογικό κλίμα.

Γιατί πρωτίστως το πολιτικό ήθος, η διαφάνεια, ο αναπτυξιακός σχεδιασμός και ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών υπηρεσιών με  ισχυρό πρόσημο στην κοινωνική πολιτική και στην ασφάλεια  είναι τα κρίσιμα ζητούμενα.

Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι εκλεγμένοι για πρώτη φορά δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Κι αυτό οφείλεται και στον επικεφαλής και έμπειρο Ανδρέα Βασιλόπουλο, το ψηφοδέλτιο του οποίου βασίστηκε σε νέα άφθαρτα πρόσωπα, που έχουν ήδη διακριθεί στον επαγγελματικό χώρο τους.

Ανδρέας Βασιλόπουλος – Στέλιος Αλειφαντής – Αθηνά Δούζη – Νίκος Αργυρός, εκ των οποίων τα τρία αποτελούν το νέο αίμα που έρχεται να ενισχύσει τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και τα Κοινοτικά Συμβούλια Ραφήνας και Πικερμίου.

Απομένει να δούμε πως θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή, με την ελπίδα να μας εκπλήξει ευχάριστα τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις απέναντι σ’ όσους συντέλεσαν καθοριστικά στην δημιουργία του πλειοψηφικού ρεύματος δημοτικής αλλαγής.

Το σίγουρο είναι ότι η νέα θητεία που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν κρίνουμε κι απ’ όσα έγιναν στις τελευταίες συνεδριάσεις του Σώματος, που προδικάζουν το μέλλον. Εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε στενά την πορεία τόσο της νέας Δημοτικής αρχής και πλειοψηφίας,  όσο και της μείζονος κι ελάσσονος μειοψηφίας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα