24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ «εθελοντισμός» στην υπηρεσία καθαριότητας της δημοτικής αρχής Μπουρνούς

Ο «εθελοντισμός» στην υπηρεσία καθαριότητας της δημοτικής αρχής Μπουρνούς

Αλήθεια που βρίσκεται ο σαρωτής του δήμου;

Νέο κολπάκι βρήκε η διοίκηση Μπουρνούς για να καθαρίσει τα προάστια του Πικερμίου, (βλέπε Διώνη) απ’ τα σκουπίδια που «πνίγουν» τις γειτονιές! Βαφτίζει την καθαριότητα που οφείλει να καλύψει η υπηρεσία καθαριότητας, εθελοντική δράση και «καθάρισε».

Ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς που βάλαμε την ιδέα στο κεφάλι της δημοτικής αρχής Μπουρνούς με το σχετικό άρθρο μας Καθαριότητα Ραφήνας: Ελλειμματική ανταπόκριση στις ανάγκες απ’ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Ακολουθεί Δ.Τ. της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου:

Ο κ. Μπουρνούς βάζει τους πολίτες να καλύψουν την ανεπάρκειά του με δράσεις εθελοντισμού
Κύριε Μπουρνούς με αφορμή την εθελοντική δράση καθαρισμού που «διαφημίζει» Αντιδήμαρχός σας στη Διώνη, θα θέλαμε να σας υποδείξουμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια συμβολική δράση και όχι πρόσκληση των πολιτών να σκουπίσουν το χώρο πέριξ των κάδων. Αυτό αποτελεί δική σας υποχρέωση που δυστυχώς εκτελείται πλημμελώς.
Ο εθελοντισμός χάνει την αξία του όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει την ανεπάρκειά της διοίκησής σας. Σας καλούμε να δείτε πως υλοποιούν εθελοντικές δράσεις οι άλλοι δήμοι, οι οποίοι πραγματικά παρακινούν τους πολίτες με αξιοπρέπεια και νόημα.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα