19.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΌλος ο Δήμος Ρ-Π είναι (και φέτος) υποψήφιος για καταστροφή από πυρκαγιές.

Όλος ο Δήμος Ρ-Π είναι (και φέτος) υποψήφιος για καταστροφή από πυρκαγιές.

Εντυπωσιακό (και επικίνδυνο) ότι ο Δήμαρχος (Μπουρνούς) ζει σε μία σφαίρα φαντασίας και νομίζει ότι όλα τα κάνει σωστά (πυροπροστασία) και ότι όλοι τον επικροτούν.

Οι μνήμες από τη φονική πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι κι από την καταστροφική πυρκαγιά του 2022 στο Ντράφι νωπές. Το μνημόσυνο των θυμάτων μόλις χθες. Η πλειοψηφία των πολιτών ανάστατη και αγανακτισμένη. Τα ξερόκλαδα παντού ξεχασμένα. Το σχέδιο για την πυροπροστασία του Δήμου μας ετοιμάστηκε μετά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Εντυπωσιακό (και επικίνδυνο) ότι ο Δήμαρχος (Μπουρνούς) ζει σε μία σφαίρα φαντασίας και νομίζει ότι όλα τα κάνει σωστά (πυροπροστασία) και ότι όλοι τον επικροτούν.

Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή και ο Δήμαρχος νομίζει ότι τα πρόστιμα πέφτουν βροχή (28 πρόστιμα για όλο το 2023)

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας συγκαλεί σύσκεψη γιατί έχει την εικόνα από τις αυτοψίες της πυροσβεστικής ότι 10 δήμοι από τους 25 ήταν σε κακό επίπεδο στην απομάκρυνση της καύσιμης ύλης, με το Δήμο μας να είναι φυσικά μέσα στη δεκάδα και ο Δήμαρχος βγάζει δελτίο τύπου για να εξηγήσει πόσο αποτελεσματικός είναι στην πυροπροστασία.

Η τηλεόραση του ALPHA κάνει ρεπορτάζ με τίτλο «ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ στην περιοχή που κάηκε και πέρυσι (Ντάφι)» και ο Δήμαρχος νομίζει ότι τον προσκάλεσαν να δώσει οδηγίες στους πολίτες και να εξηγήσει γιατί πρέπει να χρεώνεται 50€ το φορτηγό (ένα ακόμα ψέμα αφού χρεώνεται 100).

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κάνει ρεπορτάζ με τίτλο «Στην πυρά» τα κονδύλια για πυροπροστασία από 10 δήμους της Αττικής» με τον δήμο μας να είναι μέσα στους 10 και ο Δήμαρχος επιμένει, όταν ζητάμε απολογισμό, να το θεωρεί κακή αντιπολίτευση.

Απ’ τη «Δύναμη Ανάπτυξης» του επερχόμενου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα