22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠανταχού παρούσα η παρέα Βασιλόπουλου γράφει ιστορία και στο «Δεινοθήριο»

Πανταχού παρούσα η παρέα Βασιλόπουλου γράφει ιστορία και στο «Δεινοθήριο»

Η ικανότητα του Ανδρέα να συγκροτεί ομάδα με άτομα που αυτοαποκαλούνται «οικογένεια» ξαφνιάζει ευχάριστα και θέτει γερά θεμέλια για την επερχόμενη δημοτική αρχή Βασιλόπουλου!

Είναι μεγάλο προσόν για κάθε επικεφαλής δημοτικής παράταξης το κατόρθωμα να περιβάλλεται από μια ομάδα κρούσης χωρίς αντιπαλότητες, αλλά αντιθέτως με την αύρα οικογένειας!

Αυτό το επίτευγμα ανήκει στον Ανδρέα Βασιλόπουλο που δημιουργεί νέα πραγματικότητα… αυτή που αποτυπώνεται συνεχώς στην παρουσία μιας «οικογένειας» σε κάθε τοπική εκδήλωση, παρότι τα πρόσωπα εναλλάσσονται.

Εύκολα επιδράς δυσμενώς σε μια ομάδα από μη συνειδητοποιημένα άτομα, (αφορά εκείνους που έχουν ήδη προσπαθήσει και αποτύχει παταγωδώς), δύσκολο έως αδύνατο να υπεισέλθεις σε μια ομάδα-παρέα που αυτοαποκαλείται «οικογένεια».

Κατά γενική ομολογία οπαδών ή μη, η ικανότητα του Ανδρέα να συγκροτεί μια τόσο δεμένη ομάδα υποψηφίων συμβούλων, όσο και στελεχών με εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες ατόμων, ξαφνιάζει ευχάριστα και αποτελεί εχέγγυο για την τελική νίκη του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα