20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα ελεγχόμενη Στάθμευση: Απάντηση Μπουρνούς σε Ψαρρό εγείρει νέα ερωτηματικά

Ραφήνα ελεγχόμενη Στάθμευση: Απάντηση Μπουρνούς σε Ψαρρό εγείρει νέα ερωτηματικά

Άμεση είναι η απάντηση του δημάρχου Ρ-Π Βαγγέλη Μπουρνούς στην πρωτοκολλημένη αίτηση του δικηγόρου Νίκου Ψαρρού στις 5 Ιουνίου, στην οποία ζητά την παροχή εγγράφων, σχέση έχοντα με διευκρινιστικές αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση της ελεγχόμενης στάθμευσης στη Ραφήνα  (Πρώτη τεκμηριωμένη αντίδραση επί της διαδικασίας εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης στη Ραφήνα)

Σήμερα ο δήμαρχος απαντά στον κο Ψαρρός χωρίς ωστόσο να δίνει ευκρινείς απαντήσεις αφού για το πρώτο σκέλος «Αντίγραφο ή Αντίγραφα Πρακτικών Των Σχετικών Αποφάσεων Του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου ή Του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας σχετικά με την χωροθέτηση πινακίδων στάθμευσης σε ποιους δρόμους της πόλης της Ραφήνας», παραπέμπει απλά στη Διαύγεια.

Ενώ στο δεύτερο σχετικά το «εάν θα χορηγείται έγγραφη απόδειξη πληρωμής από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για όσους καταβάλλουν τα αναλογούντα τέλη καρτών στάθμευσης» απαντά ανερυθρίαστα ότι «τα ποσά που αφορούν την κάρτα στάθμευσης κατατίθενται στον κεντρικό λογαριασμό του δήμου στην Πειραιώς». Μάλιστα! Αλλά πως αποδεικνύεται το ποσό είσπραξης απ’ τις κάρτες αφού δεν δίνεται απόδειξη στους πολίτες που την αγοράζουν;

Η απάντηση Δημάρχου στο πιο κάτω PDF

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ -ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα